Barion Pixel
Menü
Kosár

Slushie eliquid

A Slushie Fruit Punch az egzotikus trópusi és a jól ismert, szinte hétköznapi gyümölcsök keveréke. A két fő alkotóelem az alma és a papaya, ami az édes frissességet és a kellemes, lágy fűszerességet adja- A dinnye, a maracuja, a barack és a narancs csak a háttérből irányítja az aromakoncentrációt, m..
3,990 Ft
Nettó ár:3,142 Ft
Slushie - Grapefruit Lemonade - Grapefruit Limonádé ízű Shortfill eliquid - 50ml/0mg
Elfogyott - Érkezés: pár nap
A citrom és a grapefruit az igazi biztonsági recept. Egy tuti páros, ami mindig működik. A Slushie Grapefruit Lemonade tökéletesen egyensúlyoz a citrom illatos, friss fanyarságának és a grapefruit gyümölcsös, friss, trópusi gyümölcsös, keserédes csípősségének a határán. Az igazi varázslatot a rafiná..
3,990 Ft
Nettó ár:3,142 Ft
Jöhet az igazi gyümölcs varázslat? A Slushie Mangosteen Guava két, többnyire a háttérben meghúzódó gyümölcsből dobta össze ezt az agyamenten finom e-liqudet. A krémes, őszibarackra emlékeztető fűszeres ízű mangosztán és az édesen gyümölcsös guava önállóan is tökélétes aromákat produkálnak. Az elmara..
3,990 Ft
Nettó ár:3,142 Ft
Irány a lakatlan sziget! A Slushie Passion & Mango Slush a sok-sok lédús maracujával és az érett mangóval ízelítőt ad az igazi napfényes, trópusi életmódból. A legjobb társ egy meleg napon vagy épp a hidegben. A maracuja fűszeres, semmivel sem összehasonlítható gyümölcsössége a lédús mangó mély, árn..
3,990 Ft
Nettó ár:3,142 Ft
Vérfagyasztó ízek a trópusokról. A Slushie Pineapple Slush eliquid az egzotikus gyümölcsökről szól. Az érett ananász telt illatú, csípős, édessége a mangó gazdag, fűszeres, zamatos aromáival elképzelhetetlen gőzöket képes alkotni. Elég egy kóstoló belőle és úgy érzed majd, itt az örök nyár! Az okosa..
3,990 Ft
Nettó ár:3,142 Ft
A Liqua Vape pihent agyú zsenijei által összeállított e-liquid két szólamban játszik az érzékeiden: lágy aromák és erő! A görögdinnye finom, vöröslő édességét ötvözi a zöldalma harsány, friss, roppanós, édes és gyümölcsösen savas ízével. A döbbenetes zamatos gőz egyszerűen kiált a nagy adag hűsítés ..
3,990 Ft
Nettó ár:3,142 Ft
Tételek: 1 - 6 / 6 (1 oldal)

A legendás angol hidegvér már a múlté. A brit Liqua Vape Slushie shorftilljei még a karót nyelt, őszülő halántékú Lordokat is felpörgetik! Ahogy azt az Egyesült Királyságbeli gyártóknál megszokhattuk, ha e-cigaretta liquidről van szó egyetlen dolog számít igazán: az íz! A receptek megalkotásakor ez volt az egyetlen szabály, amihez tartották magukat. Ennek köszönhető, hogy ha igazán finom gőzökről van szó, nincs olyan határ, amit a Liqua Vape vegyészei ne lépnének át gondolkodás nélkül. A fejlesztés és gyártás terén a Zabou Group sok éves tapasztalatára támaszkodva igazán kiélhetik a tomboló kreativitásukat. Minden megalkotott e-liquid igazi ízbomba, az aromák és illatok tökéletes egyensúlyban vannak. Valami igazán különlegesre, de egyszerűre vágysz? Slushie és kész!