Barion Pixel
Menü
Kosár

Biggy Bear aroma

Légy te a maci a málnásban! Illetve a Biggy Bear Evo Grenade Fraise Kiwi esetében a gyümölcsösben. A gránátalma őrjítő frissességét és fanyarédes ízét remekül egészíti ki a kiwi kissé semleges, jellegzetes zamata, de a gőzökre a koronát az érett eper csodás, lágyan fűszeres zamata teszi fel. Őrjítő ..
€11.07
Nettó ár:€8.85
Légy te a maci a málnásban! Illetve a Biggy Bear Evo Mix de Fraises Acidulees esetében az epresben. Ebben az eliquidben ugyanis nincs semmi más, csak eper. És még több eper. Majd még egy kis eper. Persze az igazi gourmet gőzhajhászáshoz, na és ehhez a gyümölcshöz egy kevés jég is dukál. A remekül el..
€11.07
Nettó ár:€8.85
Tételek: 1 - 2 / 2 (1 oldal)

Légy te a maci a málnásban! Fedezd fel a francia Biggy Bear aromák világát, ahol a gourmet gőzök a valódi gyümölcs- és desszertmennyországba repítenek! Képzeld el, ahogy a lédús eper, az energiától duzzadó kiwi, vagy a frissítő gránátalma illata csiklandozza az orrodat minden egyes slukkban. Igen, ilyen csodákra képes a Biggy Bear Evo, amelynek minden cseppjében ott lapul a francia rafinéria és a minőség. A Biggy Bear aromák nem csak jók, hanem elképesztően meglepőek és frissek. Ezek az ízek úgy vágnak fejbe, mint a nagyi kertjének, konyhájának illata. Az összes Biggy Bear cucc egyedi recept alapján készül, a Secret’s Lab műhelyében, hogy a nyerő zamatok soha ne lehessenek unalmasak. A gyártó filozófiája egyszerű: csak a legjobb alapanyagok jöhetnek szóba, mert mindenki megérdemli a prémium élményt. Szóval, ha unod már a hétköznapi ízeket, és valami igazán különlegesre vágysz, akkor a Biggy Bear Evo neked való! Fiatalos, lendületes, egy csipetnyi szeretettel és humorral fűszerezett - pont, mint te! Csatlakozz a Biggy Bear rajongókhoz, mert ezek az aromák garantáltan mosolyt csalnak az arcodra Vive la Gőz!