Barion Pixel
Menü
Kosár

Yakuza aroma

Képzeld el, egy forró napon mit tolnának szívesen a yakuzák egy sötét sikátor mélyén. Valami frisset, hideget és ütőset. Ez maga a Lime Tiger aroma! Autentikus Japán ízek Franciaországból. Japán citromból (yuzu) készült sorbet, pár korty szakéban fürdetve. A fagyos yuzu sorbet citromos-mandarinos íz..
4,790 Ft
Nettó ár:3,772 Ft
Az érzékek birodalma, ez a Yakuza Sakura aroma. Évszázadok óta ünnep Japánban a sakura, vagyis a cseresznyevirág sziromba borulása. Rózsaszín és fehér felhők, amelyek közel állnak a japán emberek szívéhez. Pont ilyen a Sakura is! A szigetország nemzeti itala, a szaké adja a selymes, kesernyésen seml..
4,790 Ft
Nettó ár:3,772 Ft
Tételek: 1 - 2 / 2 (1 oldal)

Yakuza. Egy szó, amitől a hideg futkározik a gerinceden, ha Japánban hallod. De ha a legjobb aromák és e-liquidek hazájában, Franciaországban találkozol ezzel a névvel, akkor tuti, hogy valami eszement „gőzölnivalóról” van szó. A Vapeur France-tól már megszokhattuk, hogy nem félnek a fúziós vape konyhától, bátran nyúlnak az egzotikus alapanyagokhoz. A Yakuza termékcsalád esetében is ezt tették. A felkelő nap országát idéző aromák egy falatnyi, bocs, szippantásnyi Japánt csempésznek az e-cigarettádba. A Yakuza aromákban egy dolog közös: a csábító ízek alapját mindegyiküknél a távoli szigetország nemzeti itala, a rizsbor, vagyis a szaké adja. Lágy, selymes, kesernyés jegyei bármivel kombinálhatók, a gyümölcsök egészen elképesztően és meglepő módon harmonizálnak vele. Természetesen az aromák alkoholmentesek. Persze lehetnek a receptek nemzetköziek, egy kis hagyományos, francia beütés minden aromában felfedezhető. A Vapeur France-nál azt vallják, sohasem ők döntenek arról, szeretnek-e egy ízt, avagy sem, a döntés minden esetben a vásárlóké. Próbáld ki, keverd, töltsd és élvezd!