Barion Pixel
Menü
Kosár

Dr. Frost longfill aroma

Készen állsz egy szenzációs utazásra? A fagy birodalmában keringő Dr Frost a legmenőbb jeges ízekkel jelentkezett. A Fizz Pink Blue Slush nem kérdez, egyszerűen rabul ejti az érzékeid. A kékmálna zamatát mindenki szereti, hiszen fűszeresen illatos, gyümölcsös, friss, édes, egészen egyedi gőzalapanya..
4,190 Ft
Nettó ár:3,299 Ft
Készen állsz egy szenzációs utazásra? A fagy birodalmában keringő Dr Frost a legmenőbb jeges és pezsgő ízekkel jelentkezett. A Fizz Pink Soda rárobbantja az ajtót az érzékeidre. Sok-sok fűszeresen édes, illatosan gyümölcsös, friss kékszőlő, persze rengeteg szénsavas pezsgéssel és még több jéggel, am..
4,190 Ft
Nettó ár:3,299 Ft
Készen állsz egy szenzációs utazásra? A fagy birodalmában keringő Dr Frost a legmenőbb jeges ízekkel jelentkezett. A Polar Ice Pineapple a trópusok zamatát egyesíti a sarkvidéki fagyos szelekkel. Az ananász döbbenetes, frissítő, vadul édes fűszerességét mindenki imádja. A rafinált pezsgő hatás és a ..
4,190 Ft
Nettó ár:3,299 Ft
Tételek: 1 - 3 / 3 (1 oldal)

Készen állsz egy szenzációs utazásra? Szereted a megdöbbentő, jéghideg gőzöket? Akkor az ízek hazájából származó Dr Frost a te gyártód. A brit brand már a névadással is jelzi, a termékeiket választva mesteri receptekkel találkozhatsz. Az összes általuk összeállított darab dermesztően jó! Az ízek ezen őrült tudósai a legvadabb cuccokat alkották meg, amelyek a kezedbe, illetve a kazánodba, pod tankodba kerülhetnek. A Dr Frost longfillek a maláj ízvilágot idézik fel, erőteljesek, frissek, gyümölcsösek és persze hűvösek, nagyon hűvösek.… Bármelyik liquidet választod a palettáról, jegyet váltottál Anglia legmenőbb és legjobb aromáinak csodavilágába. Pezsgő zamatok, lenyűgöző hatás persze sok-sok jéggel, ez a Dr Frost longfillek titka. Meglepő? Abszolút! Mesteri? Kétségtelenül!