Barion Pixel
Menü
Kosár

Don Cristo aroma

A szent kávészünet! A rítus, ami minden kávérajongó napját bearanyozza. A Don Cristo Coffee e-cigaretta aromával ünnepé teheted ezeket a pillanatokat. A 90 napig érlelt koncentrátum alapja a klasszikus kubai szivardohány gazdag íze, amit a forrón gőzölgő, intenzív, telt aromájú fekete kávé tesz fele..
4,890 Ft
Nettó ár:3,850 Ft
Az íz, amit csak szeretni lehet! A Don Cristo Custard aromával a PGVG Labs utazásra hív az érzékek, a mennyei desszertek, az intenzív ízek és a könnyed elegancia világába. A kubai Montecristo szivar gazdag, karakteres dohányosságát utánozhatatlanul egészíti ki a krémes, fenséges vaníliapuding szinte..
4,890 Ft
Nettó ár:3,850 Ft
A PGVG Labs egyenesen Kubába repít! Íme a Don Cristo a klasszikusa, a 90 napig érlelt ízkoncentrátum, ami évek óta vezeti a toplistákat! A legjobb kubai szivarokat idéző gőzök azonnal levesznek a lábadról. A szárított dohánylevelek minden egyes ízjegye érezhető, a fanyar keserűségtől az édes fűszere..
4,890 Ft
Nettó ár:3,850 Ft
Egyenesen Kanadából! A Don Cristo legendás lokálpatriotizmusa ebben az aromában öltött testet. Hiszen mi lehetne kanadaibb a juharszirupnál? Természetesen az alap itt is a kubai szivar erős, száraz, jellegzetes íze, amit a 100%-os tisztaságú, kanadai erdőkből származó juharszirup meleg, karakteres a..
4,890 Ft
Nettó ár:3,850 Ft
Amikor kell valami más! Sokan keresik a dohányzásról leszokáshoz a korábban megszokott mentolos cigaretta ízét. Nos, ha te is így vagy vele, vagy csak ráuntál a klasszikus dohány aromák robusztus, édeskés ízeire, ez a merész Don Cristo aroma megadja amire vágysz! A kubai szivar, száraz, testes, fűsz..
4,890 Ft
Nettó ár:3,850 Ft
A csábítás maga. Ez a Don Cristo Pistcaho. A PGVG Labs szorgosan kutatja az ízek horizontját, és ha valami egészen egyedi receptre találnak, el is készítik azt. A klasszikus, tiszta Montecristo szivardohány önmagában is fenséges ízekkel rendelkezik. De a Pistacho esetében egy nagy adag, közvetlenül ..
4,890 Ft
Nettó ár:3,850 Ft
Tételek: 1 - 6 / 6 (1 oldal)

Mennyei ízek, elegancia és harmónia, ez a Don Cristo. A gyártó a kanadai PGVG Labs, Észak-Amerikában tarolt a klasszikus dohány aromáival, majd a sikereket meglovagolva a prémium kategória felé fordultak. A minőségi alapanyagoknak és az érdekes, egyedi recepteknek köszönhetően gyorsan a csúcsra értek az új kollekciókkal. Európában elsősorban a Don Cristo aromák és e-liquidek tették igazán népszerűségre a brandet az e-cigaretta rajongók körében. A vásárlók és a vape szakma egyaránt magasra értékelte a Don Cristo aromákat, villámgyorsan az eladási listák élére kerültek a dohány és desszert kategóriában. Természetesen több díjat is nyertek a hagyományos dohányízek újra gondolt változataival. Fedezd fel a legendás Don Cristo aromák titkait te is!