Barion Pixel
Menü
Kosár

Brutal by Just Juice eliquid

Old school ízek, ahogy még tuti nem kóstoltad! Térj be a legangolabb édességboltba, és vesd rá magad meg egy igazi klasszikusra, mert van, amit nem lehet elfelejteni. A medvecukor kissé furcsa aromáit mindenki ismeri. Az édesgyökér jellegzetes, burgonyás édessége és az ánizs rafinált, szinte gonosza..
5,990 Ft
Nettó ár:4,717 Ft
Brutal by Just Juice - Raspberry Sour - Málnás Rágógumi ízű Shortfill eliquid - 100ml/0mg
Elfogyott - Érkezés: pár nap
Old school ízek, ahogy még tuti nem kóstoltad! Te is kaptál egykor pár atyai nyaklvevest az állandó rágózásért? Akár igen, akár nem, az akkor megismert csodás ízek visszatértek. A Raspberry Sour maga a nyelvbizsergető málnás rágógumi, azokkal a vigyorra késztető finoman robbanó, gyümölcsös, édes, fr..
5,990 Ft
Nettó ár:4,717 Ft
Brutal by Just Juice - Red & Black - Málnás, Feketeribizlis Cukorka ízű Shortfill eliquid - 100ml/0mg
Elfogyott - Érkezés: pár nap
Old school ízek, ahogy még tuti nem kóstoltad! Temérdek nosztalgia egy kis üvegbe zárva. A szuperédes, friss, illatosan földes jegyekkel operáló málna, valamint lédús, fűszeres, szinte csípős aromákkal bíró feketeribizli házassága mindig földrengető hatással bír. Ha mindezt egy hatalmas gumicukor be..
5,990 Ft
Nettó ár:4,717 Ft
Brutal by Just Juice - Rhubarb & Custard - Rebarbara és Vanília ízű Shortfill eliquid - 100ml/0mg
Elfogyott - Érkezés: pár nap
Old school ízek, ahogy még tuti nem kóstoltad! A Rhubarb & Custard időutazásra hív az angol nagyik tűzhelye mellé. A friss rebarbara markáns, savanykás ízei szinte üvöltenek egy tuti recept után. A Just Juice megoldotta a feladatot, és a fanyar aromákat egy óriási adag frissen főzött vanília pudingg..
5,990 Ft
Nettó ár:4,717 Ft
Brutal by Just Juice - Sour Strawberry Bubblegum - Epres Rágógumi ízű Shortfill eliquid - 100ml/0mg
Elfogyott - Érkezés: pár nap
Old school ízek, ahogy még tuti nem kóstoltad! Ha egyetlen, igazi gyerekkori ízt kellene mondanod, ami vigyorra késztet, tuti, hogy az első helyen ez állna. Még jó, hiszen az eper fanyarédes, kicsit csípős, fűszeres, földes aromája egyértelműen rágógumiba kívánkozik. Az édes mennyország kapuja most ..
5,990 Ft
Nettó ár:4,717 Ft
Tételek: 1 - 5 / 5 (1 oldal)

A Just Juice-nál szeretik egy kicsit másképpen csinálni a dolgokat. A brit márka nem bújik a színes-szagos csomagolás és a hangzatos szlogenek mögé. Szenvedélyesen imádják az e-cigaretták és liquidek világát, ez tükröződik minden általuk gyártott longfillen, shortfillen és aromán. A Just Juice-nál az vallják: csak ami kell, de az a legjobb legyen! Termékpalettájuk folyamatosan bővül, állandóan valami igazán őrült ötleten törik a fejüket. Így született meg a Just Juice Brutal shortfill sorozat. Brutális ízek, brutális élvezet egy kis palackba zárva. Természetesen gondos tervezés előzte meg a piacra kerülést. Gondosan válogatott minőségi alapanyagok, retro, klasszik receptek egészen új formában és persze sok-sok gondosság és szeretet. Ennyi a Just Juice Brutal liquidek titka. De tudod mit? Ne hidd el egy szavunkat sem! Próbáld ki a shortfilleket és döntsd el te magad, rendelsz-e még egy adagot.