Barion Pixel
Menü
Kosár

Halo aroma

A szabadság üdítő ízei! Azt hitted mindent tudsz a Virginia dohányról? Akkor itt az ideje felfrissíteni a memóriád. Ez a lágy, sima, harmonikus aroma egészen új szintre emeli a klasszikus dohány ízeket. A tiszta Virginia esszenciája csábító, édes felhanggal, ami nem csupán észvesztően finommá, de sz..
€5.89
Nettó ár:€4.71
A Halo Malibu az e-cigaretta aromák mindent is tudó zsenije. Akitől nem is sejted mit várhatsz, de hogy valami nagy dobást, az tuti! A legjobban úgy írható le, mint egy nagy pohár Pina Colada koktél óriási adag jéggel, amit egy könnyű, mentolos felhő leng körül. Tökéletes nyári, tengerparti élmény n..
€5.89
Nettó ár:€4.71
Jéghideg élvezet a mentol fanatikusoknak! A SubZero a remek klasszikus mentolos ízek jeles képviselője. A döbbenetes frissesség mellett érezhető a kissé cukorkás édesség, ami még azokat is leveszi a lábáról, akik egyébként nem rajonganak ezért az ízvilágért. Ugyanaz és mégis más, intenzív, hűvös men..
€5.89
Nettó ár:€4.71
A natúr ízek szerelmeseinek! A Halo Torque 56 a természetes dohány eredeti ízeit varázsolja a kazánodba. Nagyszerű, száraz, édes ízjegyeket felvonultató aroma, ami megadja a dohánykivonatokra emlékeztető lágy gyümölcsösséget is. A Torque esetében egy kis almás beütést kapunk a slukk végén, ami kelle..
€5.89
Nettó ár:€4.71
A nagy klasszikus új köntösben! A Halo Tribeca a dohányos ízek alfájának és omegájának tartott RY4-et idézi fel. Lágy, természetes, finoman árnyalt dohány, a kivonatokra jellemző aromákkal, édes vaníliás és karamelles jegyekkel. A tökéletesen válogatott összetevőknek köszönhetően kellemes torokhatás..
€5.89
Nettó ár:€4.71
Tételek: 1 - 5 / 5 (1 oldal)

Amerika valódi ízei! A Halo a legjobb dohány és mentol aromákra, liquidekre specializálódott. A 2009-ben alapított floridai székhelyű cég igazi családi vállalkozásként üzemel. Ennek köszönhetően óriási figyelmet fordítanak a lehető legtökéletesebb alapanyagok felkutatására és a legmodernebb gyártástechnológiai eljárások alkalmazására. Az e-cigaretta aromák és eliquidek a saját gainesville-i üzemükben készülnek, mert csak így biztosíthatják, hogy minden vásárló ugyanazokat a tökéletes ízeket és kiemelkedő minőséget találja minden egyes felnyitott palackban. Ezt az elkötelezettséget több mint száz országban díjazták már, és az amerikai piacon is óriási elismerést vívtak ki maguknak a vásárlók körében. Próbáld ki te is mit lehet kihozni egy szimplának tűnő dohány vagy mentol aromából!