Barion Pixel
Menü
Kosár

The Captain’s Juice ízesített nikotinsó

A kapitány újra vitorlát bont!! És pontosan tudja, hogy mivel lehet feldobni a napod! Engedd, hogy a desszertek zászlós hajója, a krémes sajttorta bűnre csábítson. Egy jó nagy adag krémes, édes sajt, ropogós, légies, morzsolt keksz alapon, kevés karamellel. Ezt a három réteg csodát pedig a mogyoróva..
1,690 Ft
Nettó ár:1,331 Ft
A kapitány újra vitorlát bont! És pontosan tudja, hogy mivel lehet feldobni a napod! A dohányaromák rajongói most dörzsölhetik a tenyerüket. A Syrena-ban a Montecristo szivar fűszeres, kissé édes jellege találkozik a vanília krémességével, a karamell csodás, kényeztető édességével és a mogyoró földe..
1,690 Ft
Nettó ár:1,331 Ft
Tételek: 1 - 2 / 2 (1 oldal)

A dohányzásról való leszokás során a legnehezebb feladat, a liquid megfelelő nikotinszintjének beállítása. Íme egy egyszerű megoldás a problémára! De mi az nicsalt vagyis nikotinsó? A nikotin egy új formája, ami egyre nagyobb teret hódít a vape piacon. A forrása maga a dohánylevél (tehát természetes), azonban lényegesen gyorsabban szívódik fel és kisebb torokhatással jár a használata, mint a szabadbázisú nikotin gőzölése. Az európai dohánytermékekre vonatkozó jogszabály (TPD) módosításának megfelelőn tilos a nikotint tartalmazó e-liquidek forgalmazása, ha azok térfogata meghaladja a 10 ml-t. Az új, ízesített nikotinsós e-folyadékok a maguk 10-20 mg/ml-es nikotinszintjének köszönhetően gazdaságossá és végtelenül könnyűvé teszik a kazánok, podok újratöltését. A The Captain’s Juice nicsalt e-liquidek már vapelésre kész, ízesített e-liquidek, tartalmazzák az aromát, a nikotint és az alapfolyadékot egyaránt. Így semmit mást nem kell tenned, csak kiválasztani a számodra legmegfelelőbbet és használni! Csodás gőzök egyszerűen, ez a Captain’s Juice!