Barion Pixel
Menü
Kosár

The Captain’s Juice ízesített nikotinsó

A kapitány újra vitorlát bont! És pontosan tudja, hogy mivel lehet feldobni a napod! A Barbossa nicsalt e-liquid az igazi nyarat varázsolja a gőzeidbe. A lédús, érett görögdinnye és a harsogóan friss kiwi mesés találkozása édes, kissé fanyar ízekkel kényezteti az érzékeket. Napsütötte aromák különle..
1,690 Ft
Nettó ár:1,331 Ft
A kapitány újra vitorlát bont! És pontosan tudja, hogy mivel lehet feldobni a napod! Ezúttal az ínyencségek földje felé veszi az irányt. A Kraken a szörnyen csábító, légies vaníliakrém és a citrom fanyar, enyhén savas jól ismert ízeit a körte finom gyümölcsösségével egyensúlyozza ki, méghozzá mester..
1,690 Ft
Nettó ár:1,331 Ft
A kapitány újra vitorlát bont! És pontosan tudja, hogy mivel lehet feldobni a napod! A Morey nicsalt eliquid biztosan mosolyra késztet! A francia cukrászok ihletett munkája során születő omlós keksz és a banán édes, krémes keveréke igazi desszertálomba ringat a gőzölés során. Ha megkóstolod, nem az ..
1,690 Ft
Nettó ár:1,331 Ft
A kapitány újra vitorlát bont! És pontosan tudja, hogy mivel lehet feldobni a napod! A Salazar nicsalt eliquid nem kérdez, hanem lángra lobbantja az érzékeid! Az érett, hamvas őszibarack fűszeres íze és a sárgadinnye zamatos, édes, utánozhatatlan gyümölcsös aromái egy kis nyarat csempésznek a kazáno..
1,690 Ft
Nettó ár:1,331 Ft
A kapitány újra vitorlát bont!! És pontosan tudja, hogy mivel lehet feldobni a napod! Engedd, hogy a desszertek zászlós hajója, a krémes sajttorta bűnre csábítson. Egy jó nagy adag krémes, édes sajt, ropogós, légies, morzsolt keksz alapon, kevés karamellel. Ezt a három réteg csodát pedig a mogyoróva..
1,690 Ft
Nettó ár:1,331 Ft
A kapitány újra vitorlát bont! És pontosan tudja, hogy mivel lehet feldobni a napod! Íme a tenger igazi gyümölcsei kicsit másként! A tenger hullámain lovagolva, mi is esne jobban, mint egy földes, fás, friss jegyekkel bíró ízkavalkád? Édes, friss eper, és napsütötte mézes málna, fanyar áfonyával kom..
1,690 Ft
Nettó ár:1,331 Ft
A kapitány újra vitorlát bont! És pontosan tudja, hogy mivel lehet feldobni a napod! A dohányaromák rajongói most dörzsölhetik a tenyerüket. A Syrena-ban a Montecristo szivar fűszeres, kissé édes jellege találkozik a vanília krémességével, a karamell csodás, kényeztető édességével és a mogyoró földe..
1,690 Ft
Nettó ár:1,331 Ft
Tételek: 1 - 7 / 7 (1 oldal)

A dohányzásról való leszokás során a legnehezebb feladat, a liquid megfelelő nikotinszintjének beállítása. Íme egy egyszerű megoldás a problémára! De mi az nicsalt vagyis nikotinsó? A nikotin egy új formája, ami egyre nagyobb teret hódít a vape piacon. A forrása maga a dohánylevél (tehát természetes), azonban lényegesen gyorsabban szívódik fel és kisebb torokhatással jár a használata, mint a szabadbázisú nikotin gőzölése. Az európai dohánytermékekre vonatkozó jogszabály (TPD) módosításának megfelelőn tilos a nikotint tartalmazó e-liquidek forgalmazása, ha azok térfogata meghaladja a 10 ml-t. Az új, ízesített nikotinsós e-folyadékok a maguk 10-20 mg/ml-es nikotinszintjének köszönhetően gazdaságossá és végtelenül könnyűvé teszik a kazánok, podok újratöltését. A The Captain’s Juice nicsalt e-liquidek már vapelésre kész, ízesített e-liquidek, tartalmazzák az aromát, a nikotint és az alapfolyadékot egyaránt. Így semmit mást nem kell tenned, csak kiválasztani a számodra legmegfelelőbbet és használni! Csodás gőzök egyszerűen, ez a Captain’s Juice!