Barion Pixel
Menü
Kosár

Bar Salts ízesített nikotinsó

Irány a vidámpark! Repülj feljebb, mint a legszenzációsabb hullámvasút, és csak azért gyere vissza, hogy újratöltsd az e-cigid a Cotton Candy Ice-al. Ez maga a totális retro életérzés. Gyerekkorunk hurkapálcán figyelő, csodás vattacukorhegyeit újra megkóstolhatod. Édes, gyümölcsös, roppanósan selyme..
1,690 Ft
Nettó ár:1,331 Ft
Jöhet egy őrült bikaviadal? Válaszd az Energy Ice-t és érezd a kirobbanó lendületet. Az energiaitalok gyümölcsös, játékos tutti-frutti ízei felpörgetik az érzékeid és persze jókedvre is derítenek. A Bar Salts liquid vegyészei a szórakozásról is gondoskodtak, mert a virtuóz módon adagolt hűsítés pont..
1,690 Ft
Nettó ár:1,331 Ft
Ébreszd fel érzékeid és élvezd az életet! Ha csak egyetlen ízt, illatot keresel, ami tiszta, frissítő és izgalmas, ne is menj tovább. A Bar Salts Spearmint megmutatja neked a természet erejét. A fodormenta kellemes, mentolos aromáit tökéletesen tompítja a kényeztető, édes utóíz. Töltsd az e-cigidbe ..
1,690 Ft
Nettó ár:1,331 Ft
Tételek: 1 - 3 / 3 (1 oldal)

A legnépszerűbb eldobható e-cigi ízek megérkeztek! A Bar Salts nem kevesebbet vállalt, mint azt, hogy megteremti a különböző „baroknál” (Elf, Geek) kóstolt és azóta is szinte mindenki által keresett bódítóan erős, friss aromákat és gőzöket. Persze a motivációjukat nem pusztán ez jelenti. Szerettek volna tenni valamit a környezetünkért is. Márpedig a hagyományos eszközök újratöltésével jelentősen csökkenthető a hulladéklerakókba kerülő, egyszer használatos műanyagok és akkumulátorok mennyisége. A vásárlókra is gondoltak, a BAR Salts termékekkel ugyanis az ő zsebükben is több marad. Immár nem kell Kínáig rohanni a csodás ízekért. A niksó eliquideket gondosan válogatott, minőségi alapanyagok felhasználásával gyártják. BAR Salts - a legnépszerűbb eldobható e-cigi ízek ihlették!