Barion Pixel
Menü
Kosár

Lost Vape - UB Ultra V3 - E-cigaretta porlasztó - 0,15 ohm

Az ár 1 db kazánbetétre vonatkozik!

Egy kis tökéletesség sosem árt! A Lost Vape Ultra Boost V3 kazánbetétekben a gyártó legújabb mesh technológiáját találod. Ennek köszönhető az alacsony rámpaidő, az egyenletes izzítás és persze az elmaradhatatlan isteni ízek és gőzök. Természetesen az élettartam is hosszabb, hiszen az élet gondtalanul a legszebb. A telepítés egy pillanat műve, a szivárgásmentes kialakítás pedig gondoskodik a tökéletes, felhőtlen élvezetről a felhők birodalmában.

Műszaki adatok:
Ellenállás: 0,15 ohm
Ajánlott teljesítmény: 60-80 W
Felhasználási mód: DL
Kompatibilis eszközök: Lost Vape Centaurus B60, UB Pod tank, Ursa Quest Kit, Orion Q-Ultra, URSA UB Pod Tank, Q80.

Csomag tartalma:
1 db UB Ulltra V3 0,15 Kazánbetét

Üzletünk kizárólag eredeti Lost Vape termékeket forgalmaz!

Mindent megteszünk azért, hogy pontos tájékoztatást adjunk a dobozban található termékekről, de a gyártó fenntartja jogot, hogy minden előzetes egyeztetés nélkül változtasson a termékek csomagolásának tartalmán (pótalkatrészek, porlasztók darabszáma/ellenállása stb). Ezen változások miatt sajnos nem tudunk felelősséget vállalni!

Hűségpont akció! Jöhet egy kis extra kedvezmény?

Regisztrált vásárlóink automatikusan részt vesznek pontgyűjtő akciónkban. Minden megrendelt termék után gyűjtheted az utána járó pontokat, amelyek mennyiségét a fogyasztói ár felett találod. A pontjaid számát a „Fiókom” menüpontban csekkolhatod, és ugyanitt be is tudod váltani őket! Az átváltás nem lesz nehéz, 1 (azaz egy) hűségpont 1 (azaz egy) forintnak megfelelő összeget jelent.

FONTOS! A hűségpontokat kizárólag regisztrált vásárlóink tudják gyűjteni!

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
Rossz
Ellenőrző kód