Barion Pixel
Menü
Kosár

LQDR Dead Boy eliquid

Egyetlen íz, mind felett! Az aloe a vitalitás elixírje. Az Amazon shortfill most megmutatja azt is, hogy nem csak akkor alkot nagyot ez a növény, ha az egészségedről van szó. Egészen egyedi íze a kaktuszhoz hasonló. Gyümölcsös, frissítő, kissé uborkás jellegű, de van benne valami egészen zseniális é..
€4.90
Nettó ár:€3.92
Na, ebben van a vitamin! A Dead Boy Genesis azoknak szól, akik szeretik az édes, fanyar, lédús narancs csípősen fűszeres ízét, ami azonnal lenyűgözi az érzékeket. A frissen facsart gyümölcs tiszta zamatai, kicsit másként, mert ott bujkál a desszertes cukrosság, a gyümölcsleves hatás is a gőzök mélyé..
€4.90
Nettó ár:€3.92
Néha kell egy kis őrület! A Dead Boy Madness pedig meg is adja, amire vágysz. Az egzotikus sárkánygyümölcs pillanatok alatt tarolta le a vape világot. Az ellentétek gyümölcse, hiszen édes mégis savas, fanyar, mégis cukros-mézes, íze némileg a kiviéhez hasonlítható. Mély, gazdag, intenzív, szóval tök..
€4.90
Nettó ár:€3.92
Démoni csábítás a köbön, ez Dead Boy Red Juice shortfill! Ellenállhatatlanul gyümölcsös, friss, fanyarédes, érett meggy, amitől rózsaszínben látod a világot. De mielőtt túl egyszínű lenne az univerzum, jön a lime döbbenetes, intenzív ízrobbanása, ami után sohasem akarod abbahagyni a felhőeregetést. ..
€4.90
Nettó ár:€3.92
Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)

A Liquider Poland zsenijei tudják mitől döglik a légy. A sikereik titka nem épp a visszafogottság. Ha új ízekről, új termékekről van szó, elborult ötletekkel állnak elő. Így született meg a legújabb shortfill sorozatuk, a Dead Boy is. Extravagáns név, extravagáns design, extravagáns ízösszeállítások és persze a legkirályabb gőzök, amelyekről eddig csak álmodtál. Ha lenyűgöző és változatos vape élményre vágysz, akkor eljött a te időd. Lenyűgöző gyümölcskoktélok, desszertízek várnak rád. A Dead Boy shortfillek 60 milliliteres palackban érkeznek, amelyben 40 ml kész liquidet találsz, 70vg/30pg arányban. Ehhez már csak igény szerint nikotin boostert vagy nikotinmentes alapfolyadékot kell adnod és csoda valóra is vált. A gorilla típusú palack kényelmessé teszi a keverést és a kazánok, podok feltöltését egyaránt. Gőzölj, bulizz, élvezd az életet és élvezd az LQDR érzést, mert vapelni jó!