Barion Pixel
Menü
Kosár

La Lecheria Vape aroma

La Lecheria Vape - Flan De Coco - Vanília, Tej és Kókusz ízű aroma - 10ml
Elfogyott - Érkezés: pár nap
Édes csábítás, mesterfokon! A La Lecheria Vape az édességrajongók álmát váltotta valóra ezzel az aromával. Óriási adag vanília krém és egy fröccsenésnyi hófehér tej adja az édes, csábító alapot, amelybe bőven került a trópusokat idéző, imádnivaló kókuszreszelékből. Ez a recept valóban megdobogtatja ..
2,190 Ft
Nettó ár:1,724 Ft
La Lecheria Vape - Flan De Fresas - Vanília és Eper ízű aroma - 10ml
Elfogyott - Érkezés: pár nap
Az íz, amit imádni fogsz! A La Lechería Vape Flan de Fresas az igazi gourmet aroma! Egy nagy pohár zsíros, friss tejbe óriási adag isteni, krémes vaníliát borítottak. Ez adja az alapot a gyümölcsös varázslatnak. A földes ízjegyű, mégis friss és illatos eper lenyűgöző természetes íze hozza igazán egy..
2,190 Ft
Nettó ár:1,724 Ft
Íme, megérkezett a spanyol flan dulce de leche gőzölhető változata! Az e-cigaretta aroma, ami elrepít egy konyhatündér senora tűzhelye mellé. Ez a hagyományos desszert alapvetően egy nagy pohár sűrített tejből, jó sok vaníliából és az elmaradhatatlan, csodás karamell rétegből áll. Egyszerű, mint a p..
2,190 Ft
Nettó ár:1,724 Ft
Tételek: 1 - 3 / 3 (1 oldal)

A La Lecheria Vape egy 100%-ban francia cég a Vapeur France aromacsaládja. Elsősorban összetett desszertízeket készítenek, amelyek a mediterrán stílust képviselik, persze mindig egy rafinált csavarral. Legyenek ugyanis a receptek bármennyire nemzetköziek, egy kis hagyományos spanyol beütés minden termékben felfedezhető. Azt vallják, hogy sohasem ők döntenek arról, szeretnek-e egy ízt, avagy sem, a döntés minden esetben a vásárlóké. Hosszas tesztelés előzi meg az aromák, e-liquidek piacra kerülését, így, ha a La Lecheria Vape cuccait kóstolod, egy dologban biztos lehetsz, sok e-cigaretta rajongó mondott már igent rá! Keverj, kóstolj, és gőzölj!