Barion Pixel
Menü
Kosár

LQDR Jungle Juice eliquid

LQDR - Jungle Juice - Frozen Grapes - Szőlő ízű Shortfill eliquid - 40ml/0mg
Elfogyott - Érkezés: pár nap
Ellentétek vonzásában. Ez a Jungle Juice Frozen Grapes shortfill. Az érett, lédús, fehér és kék szőlő fűszeres, édes, lágy, gyümölcsös aromáinak intenzív íze zamatfürdő az érzékeknek. Ezt a harmonikus koktélt egészíti ki a harsány hűsítés jeges fuvallata, ami nem csak észvesztő hideggé teszi a gőzök..
€4.90
Nettó ár:€3.92
Nem kell félni, nem fog fájni! A citrom ízétől sokan tartanak, hiszen azonnal a megdöbbentő savassága jut eszükbe. Nos, ideje megismerned az érett citrom imádnivaló oldalát. A Ripe Lemon ütős gyümölcsössége lehengerli az érzékeket. Döbbenetesen friss, egyszerre fanyar és kényeztetően édes, az íze és..
€4.90
Nettó ár:€3.92
Egzotikus ízekre vágysz? Belekóstolnál a trópusi dzsungel kínálta mesés zamatokba? Akkor a Sweet Pineapple neked készült. Ez maga az érett, lédús, sárgálló ananász. Gyümölcsösen friss, csípősen fűszeres és persze mézédes. A forró égöv igazi esszenciája, ami egyszerűen megunhatatlan. Tuti egész napos..
€4.90
Nettó ár:€3.92
Tételek: 1 - 3 / 3 (1 oldal)

Helló vaperek! A Liquider Poland csapata villámgyorsan zajos sikert aratott Európában. Persze, hiszen a vape világ minden zegét-zugát pontosan ismerik. Ha az általuk készített termékeket tartod a kezedben, pontosan tudhatod, mit vettél. Minőség, ízek és mesés gőzök várnak rád. Légy része az LQDR univerzumnak te is! Megérkezett a gyümölcsös ízek kánaánja, a legújabb termékcsalád, a Jungle Juice shortfill. Minden üvegben gondosan válogatott alapanyagokkal és feledhetetlen zamatokkal találkozhatsz, a megszokott Liquider minőségben. A termékek 60 ml-es flakonban kaphatók, amelyekben 40 ml 70Vg/30Pg arányú ízesített eliquid található. Ehhez már csak igény szerint nikotin boostert vagy nikotinmentes alapfolyadékot kell adnod és készen is vagy. A Gorilla típusú palack kényelmessé teszi a keverést és a kazánok, podok feltöltését egyaránt. Próbáld ki a Jungle Juice shortfilleket és élvezd az LQDR érzést, mert vapelni jó!