Barion Pixel
Menü
Kosár

Kung Fruits aroma

Kung Fruits - Pitaya - Sárkánygyümölcs izű aroma - 10 ml
Elfogyott - Érkezés: pár nap
Pitaya, a sárkány gyümölcse! Kóstold meg ezt az egzotikus pinky varázslatot! A mesésen édes húsú sárkánygyümölcs íze az érett kiwiéhez hasonlít, azonban egy kis frissítő, dinnyés beütéssel. Egyszerre mézesen édes és fanyar. Persze, hogy zseniális gőzöket eredményez. A hűsítés alig érezhető, szinte c..
1,890 Ft
Nettó ár:1,488 Ft
Kóstold meg Ryugan kedvencét! A különleges harcos nem csak a küzdelemben könyörtelen, az aromákban sem ismert tréfát. Nem hallottál még a longánról? Ha valami egzotikusra vágysz, akkor ne habozz tovább. Egyszerre édes és fanyar, gyümölcsös, lágy ízei tutira elkápráztatják az érzékeid. Leginkább talá..
1,890 Ft
Nettó ár:1,488 Ft
A lázadó Sakurant csak a cseresznyefa virágai tudták igazán elkápráztatni. Egészen addig, amíg nem kóstolta ezt a csodás gyümölcsöt. Élvezd te is a gyönyörű, ínyenc, harsogóan friss cseresznye lágy ízeit, az enyhe, frissítően fanyar jegyekkel. Ez a tuti csemege! Utazz a napsütötte mezőkre Sakurannal..
1,890 Ft
Nettó ár:1,488 Ft
Tételek: 1 - 3 / 3 (1 oldal)

A gőz elszáll, de az íz megmarad! A sok ezernyi elégedett e-cigaretta rajongó nem tévedhet. Találd meg a kedvenced a Kung Fruits aromák között és élvezd a valódi gyümölcsökkel teli gőzöket. A francia Cloud Vapor már meglepte párszor a vape világot az elérhető árú és lehengerlően finom cuccaival. A Kung Fruits aromacsaládban egészen kivételes e-liquidekre és aromákra bukkanhatsz, köszönhetően a kaliforniai gyökereknek, Meglepő receptek, gondosan válogatott alapanyagok és kiemelkedő minőség, amit a vapelés iránt érzett szenvedély egészít ki. Ez a Cloud Vapor titka. Add meg magadnak, ami jár!