Barion Pixel
Menü
Kosár

Aeon Ltd

A gourmet gőzfalók világa folyamatosan változik. De vannak olyan ízek, amelyek sohasem mennek ki a divatból. Ilyen a Discovery Parliament is. Egy tökéletesen összeállított dohánykeverék, fás, földes, szinte parfümösen erős jegyekkel, amit csodálatosan tompít és egészít ki a mogyoró tipikus, csonthéj..
€9.83
Nettó ár:€7.87
Aeon Discovery - West Virginia - Dohány ízű Longfill Aroma - 24/120 ml
Elfogyott - Érkezés: pár nap
Egy kis vadnyugati romantikára vágysz? Akkor a Discovery West Virginia a te longfilled. Ütős, mint az aranyláz, és legalább akkora kincs, akár egy szekérnyi nemesfém. A klasszikus, világos dohány természetes, autentikus ízeit érezheted a fás, kissé füves jegyekkel, és az enyhe, kifejezetten izgalmas..
€9.83
Nettó ár:€7.87
Létezik jobb dolog a világon, mint egy pohár cidert szopogatni, és közben füstfelhőket eregetni egy kellemes pipadohány segítségével? Persze! Ha egyszerre teheted mindkettőt! A Journey Signature French Cider alapja egy kifinomult dohánykeverék, ami fűszeres, fás, földes, és mindezt megkoronázza a ha..
€9.83
Nettó ár:€7.87
A nyalánkságok rajongói most értek igazán haza. A Journey Signature Medieval Pie egy több évszázados, klasszikus recept gőz formájú újragondolása. Semmi fakszni, csak két összetevő. A fantasztikus, kívül roppanós, belül omlós vajas tészta, amit vastagon beborít a karamellizált alma határtalan rétege..
€9.83
Nettó ár:€7.87
A napsütötte ízek befutottak! A Journey Signature Spectre a nyár tuti slágere. Amikor a hőség a csúcson, te miért ne lehetnél ott? Kényeztesd magad egy döbbenetesen friss, jéghideg limonádéval. Sok-sok fanyar, illatos citrom, még több jégkocka és egy óriási adag érett málna, a maga földes, bódítóan ..
€9.83
Nettó ár:€7.87
Eper, sok eper egy kis süti és még több eper! Erről szól a Journey Signature Strawberry Cookie. A rózsaszín álom. Sok-sok frissen sült, roppanós, vajas keksz, amit beborít a napérlelte eper csípős, zamatos, fűszeres és édes íze. Egy löttyintésnyi tejszín teszi azzá, ami: egy tökéletes desszertté. Va..
€9.83
Nettó ár:€7.87
A nagy duók találkozása. Az egyik legnagyobb klasszikus, a retro öregfiú befutott. A Tram 11, amit sokan csak „a villamosként” ismernek immár hozzád megérkezett. A kicsit retro, de borzasztóan finom világos dohánykeveréket két különböző vanília csodás, illatos aromái és két különböző karamell fantas..
€9.83
Nettó ár:€7.87
Irigyelted a fotel karfái között csücsülő, füstfelhőbe burkolózó angol lordokat? Most már te is megteheted ugyanezt, hiszen itt a tökéletes hozzávaló. A Roar of the Six Lions longfill alapja egy fantasztikusan összeállított dohánykeverék, fás, diós illattal. A csipetnyi vanília, a leheletnyi fekete ..
€7.86
Nettó ár:€6.29
Tételek: 1 - 8 / 8 (1 oldal)