Barion Pixel
Menü
Kosár

A&L - Ultimate Aroma - Shinigami - Zöldalmás Cukorka ízű aroma - 30ml

Az édenkert maga, ez a Shinigami! A Fuji meredélyein álló csodás almafák szinte démonian finom termése adja az alapot ehhez az aromához. Az érett zöldalma friss, jellegzetes gyümölcsös, édes, mégis szinte csípős íze gyerekkorunk kedvenc cukorkánál is mosolyra késztettek. Ezúttal sem lesz másként! A harmonikus gyümölcsösséget és a cukorkás édességet nagyszerűen egészíti ki a dermesztő hűsítés, ami kérlelhetetlenül kerekíti le a csodás aromákat. A&L Shinigami – gőzölésre teremtve!

Infó:
• Gyümölcs/Hűsítő ízvilág
• Prémium minőség
• Eredeti csomagolás

Kiszerelési egység: 30 ml
Gyártó: A&L, Franciaország
Ajánlott keverési arány: 5-10 % a PG-VG aránynak megfelelően.
Ajánlott érlelési idő: 5-10 nap

Figyelem!
Az aroma önmagában nem alkalmas e-cigaretta utántöltéséhez! Csak alapfolyadékhoz (PG: propilén glikol és VG: növényi glicerin) adagolva használható! A keverést követően minden esetben javasoljuk a kész e-liquid érlelését az intenzívebb ízek eléréséhez. Keverés után és használat előtt alaposan felrázandó! Tárolás: hűvös, árnyékos napfénytől védett helyen, 12-25 C fokon. Gyermekek elől elzárva tartandó!

Hűségpont akció! Jöhet egy kis extra kedvezmény?

Regisztrált vásárlóink automatikusan részt vesznek pontgyűjtő akciónkban. Minden megrendelt termék után gyűjtheted az utána járó pontokat, amelyek mennyiségét a fogyasztói ár felett találod. A pontjaid számát a „Fiókom” menüpontban csekkolhatod, és ugyanitt be is tudod váltani őket! Az átváltás nem lesz nehéz, 1 (azaz egy) hűségpont 1 (azaz egy) forintnak megfelelő összeget jelent.

FONTOS! A hűségpontokat kizárólag regisztrált vásárlóink tudják gyűjteni!

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
Rossz
Ellenőrző kód