Barion Pixel
Menü
Kosár

Revoltage hibrid ízesített nikotinsó

Az erdő igazi hősei megérkeztek. Illatosan fanyar szeder, édesen krémes áfonya, harsány aromájú málna és persze egy kevés frissítően földes jegyekkel bíró ribizli. Tökéletes koktél. Persze ebben a niksóban is megkapod a német agymenést, ami a gondosan adagolt hűsítést jelenti. A jeges fuvallat kieme..
2,190 Ft
Nettó ár:1,724 Ft
A fekete mangó egészen elképesztő gyümölcs. Zamatos, aromás, fűszeres, pont, mint a hagyományos mangó, azonban kevésbé édes és lényegesen több savval rendelkezik. Belekóstolnál? Tedd meg! Persze itt is megkapod a német agymenést, ami a gondosan adagolt hűsítést jelenti. A jeges fuvallat kiemeli és n..
2,190 Ft
Nettó ár:1,724 Ft
Nyári hangulatra vágysz? Az igazi napsütés semmit sem ér a királynők gyümölcse, a cseresznye nélkül. Édes, mégis fanyar, illatos és lenyűgözően gyümölcsös. Pont ugyanezt érzed majd a gőzben is. Persze egy kis német agymenéssel, ami a gondosan adagolt hűsítést jelenti. A jeges fuvallat kiemeli és nem..
2,190 Ft
Nettó ár:1,724 Ft
Két világ találkozása. A narancs édes, citrusos, fanyar, erőteljes aromáiért mindenki rajong. Egy kis zöldalmás roppanóssággal, csípős fűszerességgel megspékelve pedig letarolja az érzékeid. Persze ebben a niksóban is megkapod a német agymenést, ami a gondosan adagolt hűsítést jelenti. A jeges fuval..
2,190 Ft
Nettó ár:1,724 Ft
A két tesó. Próbál ki milyen az, amikor a frissítő, illatos, csodásan savas citrom, együtt bulizik a kazánodban a visszafogottabb aromájú, mégis harsányan gyümölcsös lime-al. Persze ebben a niksóban is megkapod a német agymenést, ami a gondosan adagolt hűsítést jelenti. A jeges fuvallat kiemeli és n..
2,190 Ft
Nettó ár:1,724 Ft
Ez maga az őszibarack! A kertek hercegnője, a barack már az első slukknál megmutatja lenyűgöző ízeit. Édes, jellegzetes, fűszeresen illatos, kissé csípős aromáját mindenki imádja. Persze ebben a niksóban is megkapod a német agymenést, ami a gondosan adagolt hűsítést jelenti. A jeges fuvallat kiemeli..
2,190 Ft
Nettó ár:1,724 Ft
A trópusi vihar, a napsütötte szigetvilág valódi ízei. Az érett ananász édes, fűszeres, szinte roppanós frissessége mindenkit lehengerel. Ezt csak imádni lehet! Persze, ebben a niksóban is megkapod a német agymenést, ami a gondosan adagolt hűsítést jelenti. A jeges fuvallat kiemeli és nem elnyomja a..
2,190 Ft
Nettó ár:1,724 Ft
Minőség, kifinomultság, harmónia, a dohány rajongóinak. A Revoltage egy olyan dohánykeveréket alkotott meg, amely természetes, mély, intenzív, fás és enyhén édes aromáival levesz majd a lábadról. Egy kis kézműves varázslat a német liquid zseniktől. Letehetetlen összeállítás, amit érdemes megkóstolni..
2,190 Ft
Nettó ár:1,724 Ft
Íme a görögdinnye, ami a villanypásztorral találkozott. Jót tett neki az áramütés. A frissítő, vérpezsdítően gyümölcsös, harsogóan édes és mégis fanyar aromái felerősödtek. Persze ebben a niksóban is megkapod a német agymenést, ami a gondosan adagolt hűsítést jelenti. A jeges fuvallat kiemeli és nem..
2,190 Ft
Nettó ár:1,724 Ft
Áram ütötte málna? Naná! Az illatos, észvesztően gyümölcsös, frissítően földes jegyekkel bíró málnának jól áll egy kis magasfeszültség. Vérpezsdítő aromák egyenesen maci málnásából. Persze egy kis német agymenéssel, ami a gondosan adagolt hűsítést jelenti. A jeges fuvallat kiemeli és nem elnyomja a ..
2,190 Ft
Nettó ár:1,724 Ft
Tételek: 1 - 10 / 10 (1 oldal)

Revoltage hibrid nikotinsó - derült égből szerelem. Te sem hallottál még a Revoltage e-liquidekről? Semmi gond, most pótolhatod, amit elmulasztottál. A német ízmesterek gyorsan az európai piac kedvelt szereplőivé váltak, amit egészen egyedi elképzeléseiknek köszönhetnek. Egykori dohányosokként pontosan tudták, milyen nehéz is letenni a cigarettát. Pillanatok alatt rájöttek, ideje felkavarni az állóvizet, mert a mai vaper közösségnek a „szimpla jó” már nem elég. Kiemelkedőt kell nyújtani ízek, gőzök és élmény terén egyaránt. Ennek a felfogásnak köszönhető az egyik nagy dobásuk, az ízesített hibrid nikotinsó termékcsalád. Mitől különlegesek ezek a cuccok? Mert egyesítik a nikotinsók legjobb tulajdonságait a hagyományos boosterek hatásával. A szabadbázisú nikotin erőteljes torokhatását lágyítja, selymesíti a hozzá kevert nikotinsó. Emellett a nikotinsó gyorsabb felszívódási sebességét és gyorsabb kiürülését remekül egyensúlyozza ki a hagyományos nikotin, ami akkor lép akcióba, amikor a só már befejezte a „műsort”. A Revoltage nikotinsókkal az ízekre igazán nem lehet majd panaszod, erőteljes, lenyűgőző zamatokkal és mesés gőzökkel találkozhatsz, ha kipróbálod őket.