Barion Pixel
Menü
Kosár

Al Carlo - Roasted Cinnamon - Fahéj és dohány ízű aroma - 10 ml

Az Al Carlo - Roasted Cinnamon - Fahéj és dohány ízű aroma - 10 ml minden túlzás nélkül: tökéletes. A pikáns fahéj íz és az erőteljes dohány aroma harmóniája rabul fog ejteni! Kitűnő párosítás, intenzív ízvilágú, mégis nagyon elegáns.

A fahéj a Cinnamomum növénynemzetségből származó egyes fafajok kérgéből készült fűszer, ami a fák ágainak lefejtett kérgéből készül. Leggyakoribb a ceyloni fahéjfából és a kínai fahéjfából előállított fahéj. A dohány Észak-és Dél-Amerikában, Ausztráliában, Délnyugat-Afrikában és a Csendes-óceán déli vidékein őshonos burgonyafélék (Solanaceae) családjába tartozik.

Fahéjas sütiről már mindannyian hallottunk már, de fahéjas dohányról? Ha Te is azok közé tartozol, akik imádják a fahéj jellegzetes ízét és a dohány karakterességét, akkor megtaláltad a tökéletes aromát.

Jellemzők:

  • Fűszeres fahéj és dohány ízű aroma
  • Intenzív ízvilág
  • Prémium minőség
  • 10 ml-es kiszerelés

Ajánlott keverési arány: 8-10%

Figyelem, csak e-alapfolyadékhoz keverve használható!
 

Pontgyűjtő akció:
Gyűjtés menete: Minden megvásárolt termék után különböző mennyiségű jutalompont jár. A termék ára felett láthatja a jutalom mennyiségét. Az összegyűjtött pontokat a "Fiókom" menőpontban tudja felhasználni.

FONTOS infó: A pontokat csak regisztrált ügyfelek tudják gyűjteni!

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
Rossz
Ellenőrző kód