Barion Pixel
Menü
Kosár

Solub - Café Frappé Glacé - Jegeskávé ízű aroma - 10 ml

Engedd, hogy a Solub őrült francia szakácsa meghívjon egy kávéra! Lehetetlen visszautasítani az ajánlatát, de miért is tennéd? Hiszen ezeken az ízeken érződik a gondosan összeállított recept és a sok szeretet. Az isteni, modern, kozmopolita jeges kávé kicsit újra gondolva. Ettől tuti kipattansz az ágyból! A titok az egyensúlyban lévő ízekben rejlik, a hűsítés ellenére sikerült megőrizni a kávé karakteres jegyeit, a kockacukor kellemes édességével együtt.

Infó:

  • Ital/Koktél ízvilág
  • Prémium minőség
  • Eredeti csomagolás

Kiszerelési egység: 10 ml

Gyártó: Solub, Franciaország

Ajánlott keverési arány: 5-15% a PG-VG aránynak megfelelően.

Ajánlott érlelési idő: 7-15 nap

Figyelem! Az aroma önmagában nem alkalmas e-cigaretta utántöltéséhez! Csak alapfolyadékhoz (PG: propilén glikol és VG: növényi glicerin) adagolva használható! A keverést követően minden esetben javasoljuk a kész e-liquid érlelését az intenzívebb ízek eléréséhez. Keverés után és használat előtt alaposan felrázandó! Tárolás: hűvös, árnyékos napfénytől védett helyen, 12-25 C fokon. Gyermekek elől elzárva tartandó!

Hűségpont akció! Jöhet egy kis extra kedvezmény?

Regisztrált vásárlóink automatikusan részt vesznek pontgyűjtő akciónkban. Minden megrendelt termék után gyűjtheted az utána járó pontokat, amelyek mennyiségét a fogyasztói ár felett találod. A pontjaid számát a „Fiókom” menüpontban csekkolhatod, és ugyanitt be is tudod váltani őket! Az átváltás nem lesz nehéz, 1 (azaz egy) hűségpont 1 (azaz egy) forintnak megfelelő összeget jelent.

FONTOS! A hűségpontokat kizárólag regisztrált vásárlóink tudják gyűjteni!

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
Rossz
Ellenőrző kód