Barion Pixel
Menü
Kosár

Chill Pill Tasty Mania - Donut Popcorn Power - Fánk, Karamell és Popcorn ízű Longfill Aroma - 15/120 ml

Malajziában tudják: minél több a fánk, annál több a lyuk, de minél több a lyuk, annál kevesebb fánk. Szerencsére a Tasty Mania Donut Popcorn Power longfill 100%-ban édesen krémes fánktészta, amiben nincsnek folytonossági hiányok. Ellenben bőven jutott rá a folyós, nyúlós, mézesen keserédes karamellből és az egészen őrült ötletnek tűnő, roppanós, kicsit csonthéjas jellegű pattogatott kukoricából. Chill Pill és kész, az édes élethez nem kell más!

Infó:
• Desszert ízvilág
• Prémium minőség
• Eredeti csomagolás

Kiszerelési egység: 15 ml aroma, 120 ml flakonban
Gyártó: Chill Pill, Malajzia
Ajánlott keverési arány: Ajánlott keverési arány: csak töltsd fel a flakont a címke felső széléig, majd alapos összerázás után használhatod is. Javaslat: érdemes pihentetni a kész e-liqiudet az ajánlott érlelési időnek megfelelően.
Ajánlott érlelési idő: 3-7 nap

Figyelem!
Az aroma önmagában nem alkalmas e-cigaretta utántöltéséhez! Csak alapfolyadékhoz (PG: propilén glikol és VG: növényi glicerin) adagolva használható! A keverést követően minden esetben javasoljuk a kész e-liquid érlelését az intenzívebb ízek eléréséhez. Keverés után és használat előtt alaposan felrázandó! Tárolás: hűvös, árnyékos napfénytől védett helyen, 12-25 C fokon. Gyermekek elől elzárva tartandó!

Hűségpont akció! Jöhet egy kis extra kedvezmény?

Regisztrált vásárlóink automatikusan részt vesznek pontgyűjtő akciónkban. Minden megrendelt termék után gyűjtheted az utána járó pontokat, amelyek mennyiségét a fogyasztói ár felett találod. A pontjaid számát a „Fiókom” menüpontban csekkolhatod, és ugyanitt be is tudod váltani őket! Az átváltás nem lesz nehéz, 1 (azaz egy) hűségpont 1 (azaz egy) forintnak megfelelő összeget jelent.

FONTOS! A hűségpontokat kizárólag regisztrált vásárlóink tudják gyűjteni!

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
Rossz
Ellenőrző kód