Barion Pixel
Menü
Kosár

Cloud Vapor

Felkészültél? Ha igen, akkor vesd bele magad a tomboló gyümölcs csatába. Fedezd fel az Assault shortfill egyedülálló ízvilágát. Illatos, földes jegyekkel bíró málna, fűszeresen édes szamóca, frissítő, harsány gránátalma adja az alapot, amit felkavar és egészen új dimenziókba emel a kígyógyömölcs fan..
4,990 Ft
Nettó ár:3,929 Ft
Íme az ízek harca, kicsit másként! A rettenthetetlen és egzotikus sárkánygyümölcs édes fanyarsága vezeti ezt az aroma hadsereget, míg az édes, földesen illatos málna és a csillogóan harsány, szinte roppanósan friss, zamatos gránátalma a hátvédet alkotja a gőzfellegben. Mesteri ízek a liquid mesterek..
4,990 Ft
Nettó ár:3,929 Ft
Íme a legjobb szövetséges az ízekért vívott harcban! A Supportra mindig számíthatsz. A mangó fűszeres édességének tombolását, megszelídíti a málna földesen illatos zamata. De az érzékek nem pihenhetnek, mert érkeznek a feketeribizli erőteljes, fanyar aromái és a gránátalma harsány frissessége. Nincs..
4,990 Ft
Nettó ár:3,929 Ft
Pitaya, a sárkány gyümölcse! Kóstold meg ezt az egzotikus pinky varázslatot! A mesésen édes húsú sárkánygyümölcs íze az érett kiwiéhez hasonlít, azonban egy kis frissítő, dinnyés beütéssel. Egyszerre mézesen édes és fanyar. Persze, hogy zseniális gőzöket eredményez. A hűsítés alig érezhető, szinte c..
1,890 Ft
Nettó ár:1,488 Ft
Kóstold meg Ryugan kedvencét! A különleges harcos nem csak a küzdelemben könyörtelen, az aromákban sem ismert tréfát. Nem hallottál még a longánról? Ha valami egzotikusra vágysz, akkor ne habozz tovább. Egyszerre édes és fanyar, gyümölcsös, lágy ízei tutira elkápráztatják az érzékeid. Leginkább talá..
1,890 Ft
Nettó ár:1,488 Ft
A lázadó Sakurant csak a cseresznyefa virágai tudták igazán elkápráztatni. Egészen addig, amíg nem kóstolta ezt a csodás gyümölcsöt. Élvezd te is a gyönyörű, ínyenc, harsogóan friss cseresznye lágy ízeit, az enyhe, frissítően fanyar jegyekkel. Ez a tuti csemege! Utazz a napsütötte mezőkre Sakurannal..
1,890 Ft
Nettó ár:1,488 Ft
Tételek: 1 - 6 / 6 (1 oldal)