Barion Pixel
Menü
Kosár

Dr. Bacco

Készen állsz egy szenzációs utazásra? Az eddig a fagy és a hűsítés birodalmában keringő Dr Frost most új vizekre evez. A Dr Bacco Banana Tobacco a fantasztikus, könnyed világos, valamint a robosztus sötét dohányfajták kiegyensúlyozott keveréke, amit zseniálisan ötvöztek az érett banán krémes édesség..
4,190 Ft
Nettó ár:3,299 Ft
Készen állsz egy szenzációs utazásra? Az eddig a fagy és a hűsítés birodalmában keringő Dr Frost most új vizekre evez. A Dr Bacco Coffee Tobacco alapja a fantasztikus, könnyed, világos, valamint a robosztus sötét dohányfajták kiegyensúlyozott keveréke. És mi állna jobban ennek a mixnek, mint egy óri..
4,190 Ft
Nettó ár:3,299 Ft
Készen állsz egy szenzációs utazásra? Az eddig a fagy és a hűsítés birodalmában keringő Dr Frost most új vizekre evez. A Dr Bacco Creamy Tobacco alapja a fantasztikus, könnyed világos, valamint a robosztus sötét dohányfajták kiegyensúlyozott keveréke. Amihez sok-sok frissítő, krémes, visszafogott éd..
4,190 Ft
Nettó ár:3,299 Ft
Készen állsz egy szenzációs utazásra? Az eddig a fagy és a hűsítés birodalmában keringő Dr Frost most új vizekre evez. A Dr Bacco Melon Tobacco a nyár zamatát csempészi a kazánodba. Az alap a fantasztikus, könnyed világos, valamint a robosztus sötét dohányfajták kiegyensúlyozott keveréke, amihez ren..
4,190 Ft
Nettó ár:3,299 Ft
Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)