Barion Pixel
Menü
Kosár

eFest

Az Efest, az akkukirály nem viccel, ha akkumulátorról és töltésről van szó! Nem csak az energiáról, az utánpótlásról is gondoskodik. Íme a vape készletek kihagyhatatlan darabja, ami egyszerre négy akku automatikus újratöltését teszi lehetővé egyszerre. 2A, 1A illetve 0,5A töltéssel attól függően, ho..
10,490 Ft
Nettó ár:8,260 Ft
eFest Slim K1 Akkumulátor Töltő USB csatlakozású 1 rekeszes akkumulátortöltő. Biztonság: Fordított polaritás elleni védelem, túlmerítés elleni védelem, túltöltés elleni védelem, rövidzárlat elleni védelem, CE és RoHS tanúsítvány A doboz tartalma: - 1 db EFEST Slim K1 - 1 db USB töltőká..
2,990 Ft
Nettó ár:2,354 Ft
eFest Slim K2 Akkumulátor Töltő USB csatlakozású 2 rekeszes akkumulátortöltő. Biztonság: Fordított polaritás elleni védelem, túlmerítés elleni védelem, túltöltés elleni védelem, rövidzárlat elleni védelem, CE és RoHS tanúsítvány A doboz tartalma: - 1 db EFEST Slim K2 - 1 db USB töltőká..
3,999 Ft
Nettó ár:3,149 Ft
Az Efest, az akkukirály nem csak az energiáról, a töltésről is gondoskodik! A vape készletek kihagyhatatlan darabja, egyszerre négy akku töltését teszi lehetővé egyszerre. 1A töltésre képes, így nem kell sokáig nélkülözni az akkukat. Természetesen rendelkezik a szükséges védelmi funkciókkal. LED-es ..
7,490 Ft
Nettó ár:5,898 Ft
Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)