Barion Pixel
Menü
Kosár

Ehuka

Ahogy azt elképzeled. Ha az Ehuka Double Pomme shortfillel gőzölsz, valóra válik a „vaper álom”, egyenesen a gyümölcsös kertekből származó alma elsöprő ízébe kóstolhatsz bele. A kétféle alma édes, fűszeresen harsány, roppanós zamata tökéletesen visszaköszön a gőzökben is. A recept az édesség és a fr..
4,190 Ft
Nettó ár:3,299 Ft
Ahogy azt elképzeled. Ha az Ehuka Myrtille shortfillel gőzölsz, valóra válik a „vaper álom”, egyenesen az erdő legjavának elsöprő ízébe kóstolhatsz bele. Édes, kissé földes jegyekkel bíró, mégis őrületesen friss, gyümölcsös áfonya, amit egyszerűen nem lehet megunni. Persze a döbbenetes rafinériával ..
4,190 Ft
Nettó ár:3,299 Ft
Ahogy azt elképzeled. Ha az Ehuka Orange Menhte shortfillel gőzölsz, valóra válik a „vaper álom”, egyenesen a trópusok legjavának elsöprő ízeibe kóstolhatsz bele. Klasszikus, keleties ízvilág, a harsányan citrusos, döbbenetesen friss narancs jól ismert zamatát szinte újjávarázsolja a csipetnyi menta..
4,190 Ft
Nettó ár:3,299 Ft
Határtalan szabadság a határtalan ízek mellé! A 10ml liquid kapacitással rendelkező, beépített kazánbetétes Ehuka pod tankokkal nem kell majd gyakran az e-liquid flakonokért nyúlni vízipipázás közben. A mágneses csatlakozásnak köszönhetően a pod tankok telepítése egy pillanat műve, csak lökd a helyé..
1,990 Ft
Nettó ár:1,567 Ft
Ahogy azt elképzeled. Ha az Ehuka Raisin shortfillel gőzölsz, valóra válik a „vaper álom”, egyenesen a francia vagy épp a marokkói borvidékek autentikus ízeit kóstolhatod meg. Harapj bele egy óriási kékszőlő fürtbe és élvezd a fűszeres, édesen fanyar, igazán gyümölcsös zamatokat. A különleges élmény..
4,190 Ft
Nettó ár:3,299 Ft
Ehuka - X1 Pod 60W 2000 mAh - E-Vízipipa Kit - 10ml + ajándék 1 db Ehuka Douple Apple 30PG/70VG eliquid 0mg/50ml
Elfogyott - Érkezés: pár nap
Az univerzalitás gyönyörködtet! Íme a kelet izgalmas világa egy kis „nyugati” kényelemmel ötvözve. Az Ehuka X1 e-vízipipa kit két kultúra találkozását kínálja, persze 21. századi technológiával ötvözve. Az e-vízipipa szett három fő részből áll, a vízipipa tartálya és bázisa, valamint egy akár önálló..
39,990 Ft
Nettó ár:31,488 Ft
Tételek: 1 - 6 / 6 (1 oldal)