Barion Pixel
Menü
Kosár

Freemax - Starlux - Cserélhető Kazánbetétes ecigaretta tank - 4 ml

Gourmet gőzfesztivál könnyedén! Ezt nyújtja a Freeemax Starlux kithez készült pod tank. A 4 ml liqud kapacitással rendelkező tank megkapta a Freemax egyedi szivárgásgátló technológiáját, így a használata nem csak kényelmes, hanem biztonságos is. Az egyszerű, felső töltési lehetőséggel az e-liquid utánpótlás másodpercek műve csupán. Extraként az 510 drip tipet bármelyik neked tetsző darabra cserélheted. A kazánbetétek pótlása könnyed ujjgyakorlat csupán. A készülék a Freemax ST mesh kazánbetétekkel kompatibilis.

Az ár 1 db pod tankra vonatozik.

Műszaki adatok:
Anyaga: PCTG
Liquid kapacitás: 4 ml
Töltés: felső töltés
Driptip mérete: 510, cserélhető
Kompatibilis kazánbetétek: Freemax ST mesh

A csomag tartalma:
1 db Freemax Starlux pod tank

Garancia ideje: 6 hónap

Üzletünk kizárólag eredeti Freemax termékeket forgalmaz!

Mindent megteszünk azért, hogy pontos tájékoztatást adjunk a dobozban található termékekről, de a gyártó fenntartja jogot, hogy minden előzetes egyeztetés nélkül változtasson a termékek csomagolásának tartalmán (pótalkatrészek, porlasztók darabszáma/ellenállása stb). Ezen változások miatt sajnos nem tudunk felelősséget vállalni!

Hűségpont akció! Jöhet egy kis extra kedvezmény?

Regisztrált vásárlóink automatikusan részt vesznek pontgyűjtő akciónkban. Minden megrendelt termék után gyűjtheted az utána járó pontokat, amelyek mennyiségét a fogyasztói ár felett találod. A pontjaid számát a „Fiókom” menüpontban csekkolhatod, és ugyanitt be is tudod váltani őket! Az átváltás nem lesz nehéz, 1 (azaz egy) hűségpont 1 (azaz egy) forintnak megfelelő összeget jelent.

FONTOS! A hűségpontokat kizárólag regisztrált vásárlóink tudják gyűjteni!

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
Rossz
Ellenőrző kód