Barion Pixel
Menü
Kosár

Inawera

Az aroma, amit senkinek sem kell bemutatni. A menta ízét mindenki ismeri, és a legtöbben imádják is. Hiszen tiszta, frissítő, édesen mentolos, kissé fanyar. A 2D Fresh természetes hűsítő hatása pedig tökéletesen kiemeli a menta eredeti ízjegyeit. Az aroma önmagában is tökéletes, de a lengyel csapat ..
1,290 Ft
Nettó ár:1,016 Ft
Inawera (Flavorika) - 555 Gold - Dohány ízű aroma - 10 ml
Elfogyott - Érkezés: pár nap
Az 555 Gold lágy dohányíze maga a varázslat. Egy könnyed Virginia jellegű keverék, finom diós felhanggal és gazdag illattal. Megjelenik benne a karamell és a vanília is. Az aroma önmagában is tökéletes, de a lengyel csapat kifejezetten arra bátorít, hogy kombináld szabadon az ízeket, így a lehetőség..
1,290 Ft
Nettó ár:1,016 Ft
Íme az egyik ikonikus Inawera aroma, a dohányrajongók nagy kedvence. 7 különböző dohányfajta koktélja, köztük, a burley, a sötét, a perique, a latakia, és egy kis „oriental”. Karakteres zamatok, kifogástalan egyensúlyban. Az aroma önmagában is tökéletes, de a lengyel csapat kifejezetten arra bátorít..
1,290 Ft
Nettó ár:1,016 Ft
Egyetlen összetevő, egy gyümölcs mind felett! Ez ennek az aromának a titka. Csak a banán természetes, csípősen édes íze és csodás illata, semmi más! Kell ennél több egy gyümölcsfanatikusnak? Az aroma önmagában is tökéletes, de a lengyel csapat kifejezetten arra bátorít, hogy kombináld szabadon az íz..
1,290 Ft
Nettó ár:1,016 Ft
Inawera (Flavorika) - Black Cherry - Cseresznye ízű aroma - 10 ml
Elfogyott - Érkezés: pár nap
Egyetlen összetevő és semmi más, minek túlbonyolítani a dolgokat? A morello cseresznye jellegzetes, friss, nyarat idéző édes gyümölcsössége önmagában is páratlan élmény. Kényeztető ízparádé, amit bűn kihagyni. Az aroma önmagában is tökéletes, de a lengyel csapat kifejezetten arra bátorít, hogy kombi..
1,290 Ft
Nettó ár:1,016 Ft
Inawera (Flavorika) - Black Fruit Mint - Erdeigyümölcs és Menta ízű aroma - 10 ml
Elfogyott - Érkezés: pár nap
Mindenből egy kicsi… Egy kis édes, földes aromájú erdei áfonya, egy csipet fanyar, harsányan gyümölcsös szeder és egy kevés csípősen fűszeres feketeribizli. Na és persze az elmaradhatatlan hűsítő menta. A nagy quartett, amit nem szabad kihagyni! Az aroma önmagában is tökéletes, de a lengyel csapat k..
1,290 Ft
Nettó ár:1,016 Ft
Inawera (Flavorika) - Bubble Gum - Gyümölcsös Rágógumi ízű aroma - 10 ml
Elfogyott - Érkezés: pár nap
Íme a nagy klasszikus. Gyerekkorod autentikus, gyümölcsös rágógumija most visszatért. Nincs semmi mellékzönge, nem tűnik fel benne az a bizonyos eltúlzott, mesterséges, „rózsaszín műanyag” íz. Ahogy a mondás tartja, ez az igazi! Az aroma önmagában is tökéletes, de a lengyel csapat kifejezetten arra ..
1,290 Ft
Nettó ár:1,016 Ft
Inawera (Flavorika) - Cactus Lime - Kaktusz és Lime ízű aroma - 10 ml
Elfogyott - Érkezés: pár nap
Caramba! Ez kutyajó! Egy kis mexikói kaktusz, a maga uborkás jellegű friss ízével, amit egy óriási adag illatos, fanyar, fűszeresen citrusos lime egészít ki. Tökéletes nyári zamatok minden napra. Megunhatatlan vape koktél. Az aroma önmagában is tökéletes, de a lengyel csapat kifejezetten arra bátorí..
1,290 Ft
Nettó ár:1,016 Ft
Az analóg cigaretta érzése, ahogy még nem próbáltad. A remek dohánykeverék tökéletesen visszaadja a dohány természetes ízeit, az édeskés, fás jelleg mellett azonban megjelenik a visszafogott füstösség is. Az aroma önmagában is tökéletes, de a lengyel csapat kifejezetten arra bátorít, hogy kombináld ..
1,290 Ft
Nettó ár:1,016 Ft
Inawera (Flavorika) - Cherry Lady - Cseresznye és Kóla ízű aroma - 10 ml
Elfogyott - Érkezés: pár nap
Azt kapod, amit kértél! Ez a Cherry Lady aroma. Sokak kedvenc itala, a fanyarédes, citrusos, vaníliás kóla, egy hatalmas adag frissítően gyümölcsös érett cseresznyével. Meglepő, őrülten finom, a klasszikus ízek rajongóinak kihagyhatatlan. Az aroma önmagában is tökéletes, de a lengyel csapat kifejeze..
1,290 Ft
Nettó ár:1,016 Ft
Inawera (Flavorika) - Cola - Kóla ízű aroma - 10 ml
Elfogyott - Érkezés: pár nap
Élvezd az Inawera pezsgő kreációját. Íme a nagy kedvenc, a kóla egy nagy adag citrommal, könnyű és frissítő, szénsavas, buborékos kivitelben. Kortyolj bele a tuti élvezetbe, ezt ki ne hagyd. Az aroma önmagában is tökéletes, de a lengyel csapat kifejezetten arra bátorít, hogy kombináld szabadon az íz..
1,290 Ft
Nettó ár:1,016 Ft
Feldobnád a liquideket, de nem kedveled a mentolt? Semmi gond, a Coolada segít! Te magad szabhatod meg, mennyire legyen jeges hatású a gőzöd, azonban teljesen mentol mentesen. Az ízek így nem változnak, csak a hűsítést fogod érezni. Az aroma önmagában is tökéletes, de a lengyel csapat kifejezetten a..
1,290 Ft
Nettó ár:1,016 Ft
Az áfonya legjava. A kis vörös bogyók varázslatos íze egészen egyedi profilt alkot. Gyümölcsös, friss, édes, mégis szinte citrusosan fanyar. Próbáld ki az erdő legmenőbb zamatait, és élvezd amíg csak lehet. Az aroma önmagában is tökéletes, de a lengyel csapat kifejezetten arra bátorít, hogy kombinál..
1,290 Ft
Nettó ár:1,016 Ft
Az ikonikus Inawera aroma, a dohányrajongók nagy kedvence. A kubai szivardohány jellegzetes, természetes, friss, fűszeres, édes és száraz ízei, kompromisszumok nélkül. Ez egyszerűen egy zseniális recept. Az aroma önmagában is tökéletes, de a lengyel csapat kifejezetten arra bátorít, hogy kombináld s..
1,290 Ft
Nettó ár:1,016 Ft
Sört a gőzbe? Hát persze! Íme egy pohár igazán tömény, barna sör. Kávés, égetett malátás és komlós jegyekkel, karamelles utóízzel. Lenyűgözőn élethű, pont, mint a frissen főzött folyékony kenyér. Ez a tuti gőznek való! Az aroma önmagában is tökéletes, de a lengyel csapat kifejezetten arra bátorít, h..
1,290 Ft
Nettó ár:1,016 Ft
Az élvezetek csúcsa. A keleties ízeket előérbe helyező, világos török dohánykeverék kiegyensúlyozott zamata varázslatos hatást kelt. Fás, édes, mégis kellően karcos, és persze bódítóan illatos. Dohányfanoknak kihagyhatatlan darab. Az aroma önmagában is tökéletes, de a lengyel csapat kifejezetten arr..
1,290 Ft
Nettó ár:1,016 Ft
Klasszikus kombináció, egy kis csavarral. A kékszőlő gyümölcsös, fűszeres, édes, mégis fanyar ízeit csodásan egészíti ki a menta extra frissítő hatása és lágy mentolossága. Kiegyensúlyozott zamatok, a tökéletes gőzökhöz. Az aroma önmagában is tökéletes, de a lengyel csapat kifejezetten arra bátorít,..
1,290 Ft
Nettó ár:1,016 Ft
A mojito a világ egyik legnépszerűbb koktélja: egyszerű, frissítő, izgalmas. A recept titkát a sok-sok lime, a menta, a fanyar és az édes ízek egyensúlya jelenti. Hűsítő, édes, fűszeres, ugyanakkor kicsit savanyú. Íme az igazi nyári e-liquid minden napra. Az aroma önmagában is tökéletes, de a lengye..
1,290 Ft
Nettó ár:1,016 Ft
Inawera (Flavorika) - Just Berries - Áfonya és Szeder ízű aroma - 10 ml
Elfogyott - Érkezés: pár nap
Akár a medve kedvence is lehetne! Édes és zamatos áfonya, csípősen fanyar, gyümölcsösen friss szeder és földesen illatozó, érett málna tuti kombinációja. Az erdő legmenőbb zamatai sok-sok szeretettel készítve. Az aroma önmagában is tökéletes, de a lengyel csapat kifejezetten arra bátorít, hogy kombi..
1,290 Ft
Nettó ár:1,016 Ft
Egy kis egzotikus kaland, amit kár lenne kihagyni! A licsit elég megkóstolni és azonnal levesz a lábadról. Íze az ananászra emlékeztet, de kevésbé csípős, édes és fűszeres. A frissessége azonban egyszerűen lenyűgöző. Az aroma önmagában is tökéletes, de a lengyel csapat kifejezetten arra bátorít, hog..
1,290 Ft
Nettó ár:1,016 Ft
Itt a trópusi kalandok ideje. Édes, fűszeres, zamatos, pont, mintha a fáról szakítanál le egy csodás érett mangót. Igazi gyümölcs Kánaán, ami nem csak elvarázsolja az érzékeid, hanem egyszerűen rabul ejt. Az aroma önmagában is tökéletes, de a lengyel csapat kifejezetten arra bátorít, hogy kombináld ..
1,290 Ft
Nettó ár:1,016 Ft
Egy kis amcsi mágia. A Maxx Blend egy egészen egyedi, világos dohánykeverék. Egyedi zamatokkal, meleg, fás, kissé parfümös ízeivel a dohányrajongók szívét ejti majd rabul. Kóstold meg és csak élvezd a gőzölést. Az aroma önmagában is tökéletes, de a lengyel csapat kifejezetten arra bátorít, hogy komb..
1,290 Ft
Nettó ár:1,016 Ft
Gyerekkorod legtutibb ízei visszatértek. A mosolyra késztető, krémes, édesen folyós tejcsokoládé önmagában is mesés gőzöket eredményez. De az eper gyümölcsös frissességével kiegészítve, a desszertfanok legmerészebb álmait váltja valóra. Az aroma önmagában is tökéletes, de a lengyel csapat kifejezett..
1,290 Ft
Nettó ár:1,016 Ft
A Lady kedvence… A Pink Lady egy eszelősen rafinált cucc. A főszerep a szegfűszegé, ami csípős, édes, zamatos. Ezt a jellegzetes, mesés ízt egészíti ki az alma harsányan gyümölcsös frissessége és roppanós fanyarédessége. Az aroma önmagában is tökéletes, de a lengyel csapat kifejezetten arra bátorít,..
1,290 Ft
Nettó ár:1,016 Ft
Zavarba ejtően finom. Talán így lehetne legjobban jellemezni a pomelo friss, narancsra és grapefruitra emlékeztető, édesen fanyar, fűszeres ízét. Ezt elég egyszer megkóstolni, és onnantól állandó darabja lesz a liquid készletednek. Az aroma önmagában is tökéletes, de a lengyel csapat kifejezetten ar..
1,290 Ft
Nettó ár:1,016 Ft
Inawera (Flavorika) - RY4 - Dohány és Karamell ízű aroma - 10 ml
Elfogyott - Érkezés: pár nap
Egy újabb letehetetlen klasszikus. A tökéletesen megalkotott dohánykeverék adja az alapot ehhez az aromához, amit a karamell krémes, mégis roppanós édessége egészít ki. Desszert és dohányfanok egyaránt kipróbálhatják! Az aroma önmagában is tökéletes, de a lengyel csapat kifejezetten arra bátorít, ho..
1,290 Ft
Nettó ár:1,016 Ft
Egy lenyűgöző olasz desszert lengyel stílusban. Ez a Tiramisu aroma. Kávés, krémes, kissé citrusos, vaníliás és persze édes. Egyik íz sem nyomja el a másikat, tökéletesen kiegyensúlyozott zamatokba kóstolhatsz bele. Na, kérsz egy slukkot? Az aroma önmagában is tökéletes, de a lengyel csapat kifejeze..
1,290 Ft
Nettó ár:1,016 Ft
Ilyen nincs és mégis van! A Tobacco Don Hill egy különleges keverék, ami egyenesen a gőzölésre termett. Hagyományos, telt, zsírosan illatos pipadohány, egy csipetnyi cédrussal. Őrültség lenne kihagyni! Az aroma önmagában is tökéletes, de a lengyel csapat kifejezetten arra bátorít, hogy kombináld sza..
1,290 Ft
Nettó ár:1,016 Ft
Inawera (Flavorika) - USA Mix - Dohány ízű aroma - 10 ml
Elfogyott - Érkezés: pár nap
Ismét egy klasszikus, ismét kicsit másként. Egy tökéletesen kiegyensúlyozott, amerikai dohánykeverék, fás ízjegyekkel, az elmaradhatatlan diós-mogyorós zamatokkal. Lenyűgöző élmények az igazi ínyenceknek, egy kis palackba zárva. Az aroma önmagában is tökéletes, de a lengyel csapat kifejezetten arra ..
1,290 Ft
Nettó ár:1,016 Ft
Inawera (Flavorika) - Watermelon - Görögdinnye ízű aroma - 10 ml
Elfogyott - Érkezés: pár nap
Az örök nyár csábítása. Édes, lédús görögdinnye, harsogó frissességgel és kirobbanó gyümölcsösséggel. Mintha beleharapnál egy szelet dinnyébe. Kényeztető ízek, csodás illatok, mi kell még a boldogsághoz? Az aroma önmagában is tökéletes, de a lengyel csapat kifejezetten arra bátorít, hogy kombináld s..
1,290 Ft
Nettó ár:1,016 Ft
Tételek: 1 - 30 / 30 (1 oldal)