Barion Pixel
Menü
Kosár

Infamous Liquids

Infamous - Liqonic - Banana Custard - Banán és Vanília Puding izű aroma - 10 ml
Elfogyott - Érkezés: pár nap
A kötelező darab! Most igazi pudingfej lehetsz te is, ha megkóstolod ezt az aromát. A fenséges krémes vanília édes, kellemes alapjába érett, illatos banánt kevertek, ami nem csak a gyümölcsösséget biztosítja, hanem a kellemes fanyar cukrosságot is. Pontosan azt kapod, amit vársz, egy mesés desszert ..
2,490 Ft
Nettó ár:1,961 Ft
Infamous - Liqonic - Coconut Tobacco - Dohány és Kókusz izű aroma - 10 ml
Elfogyott - Érkezés: pár nap
A meglepetés ereje! Dohány és kókusz… Ez a kombináció elsőre kicsit furcsának tűnhet, de hidd el, a látszat csal! Valószínűleg egy tengerparti séta során születhetett a recept ötlete. A klasszikus finom, száraz dohány jól ismert, jellegzetes ízei, a kókuszdió egzotikus, intenzív aromáival. Kissé éde..
2,490 Ft
Nettó ár:1,961 Ft
Infamous - Liqonic - Nutty Cocoa Custard - Vanília, Mogyoró és Kakaó izű aroma - 10 ml
Elfogyott - Érkezés: pár nap
Voilá, a krémek krémje! Az Infamous nem viccel, ha desszertről van szó. Egy csodás, habos és könnyű vanília krém, jó nagy maréknyi keserédes, földes ízű roppanós mogyoróval. Az élvezeteknek itt még nincs vége, a tökéletességet az intenzív aromájú kakaó teszi teljessé és letehetetlenné. Nincsenek kiu..
2,490 Ft
Nettó ár:1,961 Ft
Infamous - Liqonic - Raspberry Tart - Málnás Pite izű aroma - 10 ml
Elfogyott - Érkezés: pár nap
Egy íz mind felett! A Raspberry tart nem kérdez, csak rádönti az ajtót az érzékeidre. Ha szereted a sütis ízeket, akkor felesleges tovább keresned. A málna hangsúlyos, édesen gyümölcsös, kissé földes aromája az aranylóan omlós, citromosan fanyar roppanós tészta köntösébe bújtatva. Kifinomult, rafiná..
2,490 Ft
Nettó ár:1,961 Ft
Infamous - Liqonic - Tobacco Cohiba - Cohiba Dohány izű aroma - 10 ml
Elfogyott - Érkezés: pár nap
A tiszta dohány mesés ízei. A klasszikus dohánykeverékek rajongóihoz szól ez az darab. Az egyik leghíresebb dohány aroma nem hiányozhat a palettáról. Ha szereted a meleg, kellemes, fűszeres, természetes ízeket, akkor csapj le a Tobacco Cohiba-ra azonnal. Szivarfüstös zamatok, édeskés, fűszeres jegye..
2,490 Ft
Nettó ár:1,961 Ft
Tételek: 1 - 5 / 5 (1 oldal)