Barion Pixel
Menü
Kosár

Innokin - Coolfire Z80 + Zenith II 5,5 ml - Kit e-cigaretta készlet

Íme az e-cigaretták negyedik generációja, a legendás nagy öreg, az Innokin Z50 utódja az CoolFire Z80 kit. Már ránézni is öröm, a méretei és a könnyed, lendületes forma azonnal levesz a lábadról. A csúcskategóriás cinkötvözet és a textúrázott műbőr kombinációja nem csupán dizájn elem, kézben tartani iszonyú kényelmes, minden alkatrész tartósságot és minőséget sugall. Persze a forma nem minden, a tudása is lenyűgöző. Egy darab 18650 akkumulátorral üzemel (nem tartozék), a mod USB-C csatlakozóval rendelkezik. A színes kijelzőn minden adat kényelmesen leolvasható. Üzemmódok közül a watt és a bypass áll rendelkezésre. De emellett megtalálható benne az Innokin legújabb fejlesztésű FO és Refresh funkciója, amelyekkel optimalizálhatók az ízek és növelhető a kazánbetétek élettartama. Az Innokin Zenith 2 kazán 26 mm átmérőjú, 5,5 ml liquid kapacitással bír. A felső töltési rendszer egyszerűvé teszi a használatát. A levegőszabályozás precízen állítható, a csomagban pedig két cserélhető 510 driptip található, mtl és rdl használathoz. A kazán az Innokin Z kazánbetétekkel kompatibilis.

Műszaki adatok:
Méret: 83,55 x 38,3 x 27,6 mm (kazán nélkül)
Anyag: cinkötvözet, műbőr
Akkumulátor: 1db 18650 (nem tartozék)
Teljesítmény: 6-80 W
Kimeneti feszültség: 0.5V-8V
Ellenállás tartomány: 0.1-3,5 Ohm
Töltés: USB-C
Csatlakozó típusa: 510
Üzemmódok: VW/VV/FO/Refresh
Tartály kapacitása: 5,5 ml
Tartály anyaga: rozsdamentes acél, pyrex
Tartály átmérője: 26 mm
Csatlakozás: 510
Liquid töltés típusa: felső töltés
Kompatibilis kazánbetétek: Innokin Z (Zenith)
Védelem: fordított polaritás, rövidzár, alacsony feszültség, magas ellenállás, alacsony ellenállás, túlfeszültség védelem, túlmelegedés elleni védelem, rövidzárlat elleni védelem.

A csomag tartalma:
1 db Innokin Coolfire Z80 mod
1 db Zenith 2 újratölthető tank
1 db Innokin Z 0,8 Ohm 15-18W kazánbetét (előre telepítve)
1 db Innokin Z 0,3 Ohm 30-40W kazánbetét
1 db Tartalék tank palást
1 db 510 Mtl ultem driptip (előre telepítve)
1 db 510 RDL teflon driptip
1 db O gyűrű szett
1 db USB-C típusú kábel
1 db Angol nyelvű használati útmutató

Garancia ideje: 6 hónap

Üzletünk kizárólag eredeti Innokin termékeket forgalmaz! Mindent megteszünk azért, hogy pontos tájékoztatást adjunk a dobozban található termékekről, de a gyártó fenntartja jogot, hogy minden előzetes egyeztetés nélkül változtasson a termékek csomagolásának tartalmán (pótalkatrészek, porlasztók darabszáma/ellenállása stb). Ezen változások miatt sajnos nem tudunk felelősséget vállalni!

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
Rossz
Ellenőrző kód