Barion Pixel
Menü
Kosár

Innokin - Go Z ecigaretta tank - 2 ml

Fantasztikus ízek könnyedén az Innokin műhelyéből! A GoZ 2 ml kapacitású, 510 csatlakozással rendelkező tankja a vapelés új generációját jelenti. A felső töltési rendszernek köszönhetően a liquid utánpótlás gyerekjáték, a cserélhető kazánbetétekkel és a szabályozható levegőáramlással a gőzölési élmény tökéletesen személyre szabható. A kazán az Innokin Z kazánbetétekkel kompatibilis. Kezdők és haladók számára egyaránt megfelelő választás, a használata nem igényel sok fejtörést, ezt garantáljuk.

Az ár 1 db tankra vonatkozik!

Műszaki adatok:
Tartály kapacitása: 2 ml
Tartály anyaga: PCTG
Tartály mérete: 20 x 43,5 mm
Liquid töltés típusa: felső töltés
Légáramlás: szabályozható
Ajánlott felhasználás: MTL
Csatlakozó típusa: 510
Kompatibilis kazánbetét: Innokin Z

Csomag tartalma:
1 db Innokin Go Z tank

Üzletünk kizárólag eredeti Innokin termékeket forgalmaz!

Mindent megteszünk azért, hogy pontos tájékoztatást adjunk a dobozban található termékekről, de a gyártó fenntartja jogot, hogy minden előzetes egyeztetés nélkül változtasson a termékek csomagolásának tartalmán (pótalkatrészek, porlasztók darabszáma/ellenállása stb). Ezen változások miatt sajnos nem tudunk felelősséget vállalni!

 

Hűségpont akció! Jöhet egy kis extra kedvezmény?

Regisztrált vásárlóink automatikusan részt vesznek pontgyűjtő akciónkban. Minden megrendelt termék után gyűjtheted az utána járó pontokat, amelyek mennyiségét a fogyasztói ár felett találod. A pontjaid számát a „Fiókom” menüpontban csekkolhatod, és ugyanitt be is tudod váltani őket! Az átváltás nem lesz nehéz, 1 (azaz egy) hűségpont 1 (azaz egy) forintnak megfelelő összeget jelent.

FONTOS! A hűségpontokat kizárólag regisztrált vásárlóink tudják gyűjteni!

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
Rossz
Ellenőrző kód