Barion Pixel
Menü
Kosár

Innokin - Limax 60W 3000mAh + Zenith II 5,5 ml - Kit e-cigaretta készlet

Egyszerű, egyszerűen jó! Erről szól az Innokin Limax kit. A gyártó hozta a formáját, a cinkötvözetből készült mod ideális méretekkel rendelkezik és igazán megnyerő formákkal bír. A 3000mAh beépített akku tökéletes választás, gond nélkül lehozható vele egy teljes nap, a töltésről az USB-C csatlakozó gondoskodik. A kijelző fényereje remekül eltalált, a szükséges információk bármilyen fényviszonyok között is könnyedén leolvashatók. A menürendszer is az egyszerűséget és a minél könnyebb használatot szolgálja. Csak ami kell, semmi más. Nincs tc, nem kell órákig bíbelődni a beállítással. Teljesítmény üzemmód, fél wattonként állítható értékekkel és ennyi. Nincs is szükség másra. Természetesen a készülék 510 csatlakozóval rendelkezik, így gyakorlatilag bármilyen kazánt rátekerhetsz, egészen 26 mm méretig. Az Innokin Zenith 2 kazán pontosan 26 mm átmérőjú, 5,5 ml liquid kapacitással bír. A felső töltési rendszer egyszerűvé teszi a használatát. A levegőszabályozás precízen állítható. A kazán az Innokin Z kazánbetétekkel kompatibilis. Íme egy eszköz, amit csak használnod kell, ennyi az egész. Innokin, vapelés szívvel-lélekkel.

Műszaki adatok:
Méret: 39,7 x 26,5 x 79,2 mm (kazán nélkül)
Súly: 161g
Anyag: cinkötvözet, alumínium
Akkumulátor: 3000 mAh beépített
Teljesítmény: 5-60W
Töltés: USB-C
Üzemmódok: watt
Csatlakozás: 510
Biztonság: rövidzárlat elleni védelem, túltöltés elleni védelem, maximális teljesítmény szabályozás, túlmelegedés elleni védelem, akkumulátor védelem.
Tartály kapacitása: 5,5 ml
Tartály anyaga: rozsdamentes acél, pyrex
Tartály átmérője: 26 mm
Csatlakozás: 510
Liquid töltés típusa: felső töltés
Kompatibilis kazánbetétek: Innokin Z (Zenith)

A csomag tartalma:
1 db Innokin Limax mod
1 db Zenith 2 újratölthető tank
1 db Innokin Z 0,3 Ohm 30-40W kazánbetét
1 db Innokin Z 0,8 Ohm 15-18W kazánbetét
1 db USB-C típusú kábel
1 db Angol nyelvű használati útmutató

Garancia ideje: 6 hónap

Üzletünk kizárólag eredeti Innokin termékeket forgalmaz! Mindent megteszünk azért, hogy pontos tájékoztatást adjunk a dobozban található termékekről, de a gyártó fenntartja jogot, hogy minden előzetes egyeztetés nélkül változtasson a termékek csomagolásának tartalmán (pótalkatrészek, porlasztók darabszáma/ellenállása stb). Ezen változások miatt sajnos nem tudunk felelősséget vállalni!

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
Rossz
Ellenőrző kód