Barion Pixel
Menü
Kosár

Machawa Inc.

Machawa - Jungle Fruit, Sweet Lime and Guava - Lime és Guava ízű Longfill aroma - 12/60 ml Jöhet a Machawa érzés? Merülj el nyakig a trópusok fantasztikus ízeiben az ínycsiklandó egzotikus gyümölcsökkel és egy kis lime-os fanyarsággal. A mangó, a csillaggyümölcs, az ananász önállóan is varázslato..
2,990 Ft
Nettó ár:2,354 Ft
Machawa - Orange, Grape and Banana - Narancs, Szőlő és Banán ízű Longfill aroma - 12/60 ml Jöhet a Machawa érzés? Merülj nyakig a trópusok fantasztikus ízeibe! Narancs, zöld szőlő és érett édes banán koktél, ami egyszerűen zseniális. A narancs frissítő fanyarsága, a szőlő édes hűvössége az érett ..
2,990 Ft
Nettó ár:2,354 Ft
Machawa - Passion Fruit and Pear - Maracuja és Körte ízű Longfill aroma - 12/60 ml Jöhet a Machawa érzés? Merülj nyakig a trópusok fantasztikus ízeibe! A fűszeres maracuja mesés intenzív ízei, az édes és kicsit fanyar körtével kiegészítve. Egész nap a fehér homokos tengerparton érezheted magad ez..
2,990 Ft
Nettó ár:2,354 Ft
Machawa - Watermelon, Wild Berries, Kiwi and Mint – Görögdinnye, Áfonya, Málna, Kiwi és Menta ízű Longfill aroma - 12/60 ml Jöhet a Machawa érzés? Merülj nyakig a trópusok fantasztikus ízeibe! Irány a tenger, próbáld ki a lédús érett görögdinnye, fanyar és édes áfonya, a földes ízjegyű málna, a f..
2,990 Ft
Nettó ár:2,354 Ft
Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)