Barion Pixel
Menü
Kosár

PGVG Labs

Egy falatnyi Törökország! A 3 Baccos Ankara tökéletes választás, ha szereted az igazán lágy aromákat. Kétféle csodálatos dohány klasszikus keveréke, amelyek tökéletes egészítik ki egymást. A szivaros jelleget az egészen egyedi, édes, fűszeres íz teszi teljessé, amit a lokum (szultánkenyér) ad a gőzö..
5,290 Ft
Nettó ár:4,165 Ft
Üdvözlünk Havannában! Sétálj egyet Kuba mennyei, fehér homokos strandjain, színes sikátoraiban, az 50-es évekbeli amerikai autók között, egy igazi, kubai klasszikus utánozhatatlan ízeit kóstolgatva. A Havana aroma a kicsit karcos, kevert kubai szivarok karakteres dohány ízeit használja alapként, ame..
5,290 Ft
Nettó ár:4,165 Ft
Irány Latin-Amerika, mássz fel egy láma hátára, helyezkedj el kényelmesen. És élvezd a Lima hatását amíg csak teheted! Ez az íz megnyitja az utat az igazi Peruhoz. 3Bacco egyik legkarizmatikusabb aromája, egy egyedülálló dohánykeverék intenzív karakteres ízjegyekkel, amit a krémes, édes, finom tejsz..
5,290 Ft
Nettó ár:4,165 Ft
Egy aroma, két úti cél! Irány a Karib-térség, majd azonnal indulhatsz is Fülöp-szigetekre a Manila segítségével! Ehhez nincs is másra szükséged, csak erre 3Baccos aromára. A kubai szivarok klasszikus intenzív ízeit megbolondítja a vanília ínyenc, édesen illatozó krémessége. Nincsenek tolakodó, kiugr..
5,290 Ft
Nettó ár:4,165 Ft
A szent kávészünet! A rítus, ami minden kávérajongó napját bearanyozza. A Don Cristo Coffee e-cigaretta aromával ünnepé teheted ezeket a pillanatokat. A 90 napig érlelt koncentrátum alapja a klasszikus kubai szivardohány gazdag íze, amit a forrón gőzölgő, intenzív, telt aromájú fekete kávé tesz fele..
4,890 Ft
Nettó ár:3,850 Ft
Don Cristo - Custard - Dohány és Vanília ízű aroma - 30ml
Elfogyott - Érkezés: pár nap
Az íz, amit csak szeretni lehet! A Don Cristo Custard aromával a PGVG Labs utazásra hív az érzékek, a mennyei desszertek, az intenzív ízek és a könnyed elegancia világába. A kubai Montecristo szivar gazdag, karakteres dohányosságát utánozhatatlanul egészíti ki a krémes, fenséges vaníliapuding szinte..
4,890 Ft
Nettó ár:3,850 Ft
A PGVG Labs egyenesen Kubába repít! Íme a Don Cristo a klasszikusa, a 90 napig érlelt ízkoncentrátum, ami évek óta vezeti a toplistákat! A legjobb kubai szivarokat idéző gőzök azonnal levesznek a lábadról. A szárított dohánylevelek minden egyes ízjegye érezhető, a fanyar keserűségtől az édes fűszere..
4,890 Ft
Nettó ár:3,850 Ft
A póló minden pasi gardróbjának alapja. A legklasszikusabb és egyben legklasszabb utcai ruhadarab, emellett a legegyszerűbb és legjobb módja az önkifejezésnek. Ez a tartós darab az igazi vape rajongók számára készült. Puha, kényelmes és strapabíró, biztosan lépést tart majd Veled mindenkor, mindenho..
3,999 Ft
Nettó ár:3,149 Ft
Egyenesen Kanadából! A Don Cristo legendás lokálpatriotizmusa ebben az aromában öltött testet. Hiszen mi lehetne kanadaibb a juharszirupnál? Természetesen az alap itt is a kubai szivar erős, száraz, jellegzetes íze, amit a 100%-os tisztaságú, kanadai erdőkből származó juharszirup meleg, karakteres a..
4,890 Ft
Nettó ár:3,850 Ft
Amikor kell valami más! Sokan keresik a dohányzásról leszokáshoz a korábban megszokott mentolos cigaretta ízét. Nos, ha te is így vagy vele, vagy csak ráuntál a klasszikus dohány aromák robusztus, édeskés ízeire, ez a merész Don Cristo aroma megadja amire vágysz! A kubai szivar, száraz, testes, fűsz..
4,890 Ft
Nettó ár:3,850 Ft
A csábítás maga. Ez a Don Cristo Pistcaho. A PGVG Labs szorgosan kutatja az ízek horizontját, és ha valami egészen egyedi receptre találnak, el is készítik azt. A klasszikus, tiszta Montecristo szivardohány önmagában is fenséges ízekkel rendelkezik. De a Pistacho esetében egy nagy adag, közvetlenül ..
4,890 Ft
Nettó ár:3,850 Ft
Tételek: 1 - 11 / 11 (1 oldal)