Barion Pixel
Menü
Kosár

Rocket Girl - Vintage Tobacco - Dohány ízű Longfill aroma - 12/60 ml

Vissza a kezdetekhez! A Vintage Tobacco longfill tisztelgés az ízletes, robosztus ősízek előtt. A Jace Liquids ezzel a az ízkombinációval egy kis időutazásra hív, előre a múltba. Nem minden rossz, ami régi, de egy kis frissítés nem árt az ízeknek sem. Élvezd Te is a finom, illatos és kényeztető, kézzel szedett dohánylevekből készült klasszikus dohánykeverék harmonikus aromáit. Finom, édesen visszafogott, szinte pipafüstszerű élmény, egy igazi remekmű. A titkos recept egyszerű: rázd össze és fedezd fel a hódító ízeket!

  • Dohány ízvilág
  • Prémium minőség (minőségi jellemzők)
  • Eredeti csomagolás

Kiszerelési egység: 12 ml aroma, 60 ml flakonban

Gyártó: Jace Liquids, Canada, Flavor Lab, Kanada

Ajánlott keverési arány: csak töltsd fel a flakont a címke felső széléig, majd alapos összerázás után használhatod is. Javaslat: érdemes pihentetni a kész e-liqiudet az ajánlott érlelési időnek megfelelően.

Ajánlott érlelési idő: 3-7 nap

Figyelem!

A megvásárolt termék nem tartalmaz nikotint! A szükséges nikotin boostereket külön kell beszerezni hozzá. A keverést követően minden esetben javasoljuk a kész e-liquid érlelését az intenzívebb ízek eléréséhez. Keverés után és használat előtt alaposan felrázandó! Tárolás: hűvös, árnyékos napfénytől védett helyen, 12-25 C fokon. Gyermekek elől elzárva tartandó!

Hűségpont akció! Jöhet egy kis extra kedvezmény?

Regisztrált vásárlóink automatikusan részt vesznek pontgyűjtő akciónkban. Minden megrendelt termék után gyűjtheted az utána járó pontokat, amelyek mennyiségét a fogyasztói ár felett találod. A pontjaid számát a „Fiókom” menüpontban csekkolhatod, és ugyanitt be is tudod váltani őket! Az átváltás nem lesz nehéz, 1 (azaz egy) hűségpont 1 (azaz egy) forintnak megfelelő összeget jelent.

FONTOS! A hűségpontokat kizárólag regisztrált vásárlóink tudják gyűjteni!

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
Rossz
Ellenőrző kód