Barion Pixel
Menü
Kosár

Samsung - 50E 21700 Li-ion 5000 mAh e-cigaretta akkumulátor

FIGYELEM! 21700-as akku! NEM 18650-es!


Az e-cigaretta akkumulátorok bajnoka a pályán! A Samsung 50E 5000mAh kapacitásával igazi erőmű. A 3,7 V feszültségnek és a 10 A terhelhetőségnek köszönhetően nincs olyan kihívás, amivel ne birkózna meg. Akár mtl, akár dl eszközben használod, biztos lehetsz benne, nem fog cserben hagyni. Egy és kétakkus modokhoz egyaránt bátran használható ez az akkufenomén. Maximális teljesítmény kompromisszumok nélkül!

Műszaki adatok:
Gyártó: Samsung
Méret: 21700
Típus: Li-ion
Kapacitás: 5000 mAh
Max áram: 10A
Folyamatos kisütési áram: 10A
Feszültség: 3.7V névleges, 2.75V - 4.2V (0-100%)
Újratölthető: Igen
Kompatibilis akkumulátor töltők: FC1, FC2

A helytelenül és védelem nélkül használt akkumulátor veszélyes lehet. Ne felejtsd el, a biztonság a legfontosabb! A Samsung 40T akkumulátorban rejlő lehetőségek minél teljesebb kihasználása érdekében javasoljuk, hogy az akkumulátort minden esetben külső töltővel töltsd fel és szállítsd egy erre a célra szolgáló biztonságos tároló dobozban.

Üzletünk kizárólag eredeti Samsung termékeket forgalmaz!

Hűségpont akció! Jöhet egy kis extra kedvezmény?

Regisztrált vásárlóink automatikusan részt vesznek pontgyűjtő akciónkban. Minden megrendelt termék után gyűjtheted az utána járó pontokat, amelyek mennyiségét a fogyasztói ár felett találod. A pontjaid számát a „Fiókom” menüpontban csekkolhatod, és ugyanitt be is tudod váltani őket! Az átváltás nem lesz nehéz, 1 (azaz egy) hűségpont 1 (azaz egy) forintnak megfelelő összeget jelent.

FONTOS! A hűségpontokat kizárólag regisztrált vásárlóink tudják gyűjteni!

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
Rossz
Ellenőrző kód