Barion Pixel
Menü
Kosár

Solub Mythologique - KITSUNE - Sós vajkaramell ízű aroma - 10 ml

Kitsune a japán népmesék 9 farkú, észrevehetetlen, ravasz, bölcs rókája. Természetfeletti erővel és varázslatos képességekkel bír. Mindig más alakban jelenik meg, hol bűnre csábít, hol segítséget nyújt. Most téged hív, hogy fedezd fel ezt az aromát, ami a sós vajkaramell érdekes, semmihez sem hasonlítható ízével egy falatnyi tökéletességet csempész a kazánodba. Vigyázat, ez a finomság függővé tehet!

Infó:

  • Desszert/Karamell ízvilág
  • Prémium minőség
  • Eredeti csomagolás

Kiszerelési egység: 10 ml

Gyártó: Solub, Franciaország

Ajánlott keverési arány: 10-20% a PG-VG aránynak megfelelően.

Ajánlott érlelési idő: 7-15 nap

Figyelem! Az aroma önmagában nem alkalmas e-cigaretta utántöltéséhez! Csak alapfolyadékhoz (PG: propilén glikol és VG: növényi glicerin) adagolva használható! A keverést követően minden esetben javasoljuk a kész e-liquid érlelését az intenzívebb ízek eléréséhez. Keverés után és használat előtt alaposan felrázandó! Tárolás: hűvös, árnyékos napfénytől védett helyen, 12-25 C fokon. Gyermekek elől elzárva tartandó!

Hűségpont akció! Jöhet egy kis extra kedvezmény?

Regisztrált vásárlóink automatikusan részt vesznek pontgyűjtő akciónkban. Minden megrendelt termék után gyűjtheted az utána járó pontokat, amelyek mennyiségét a fogyasztói ár felett találod. A pontjaid számát a „Fiókom” menüpontban csekkolhatod, és ugyanitt be is tudod váltani őket! Az átváltás nem lesz nehéz, 1 (azaz egy) hűségpont 1 (azaz egy) forintnak megfelelő összeget jelent.

FONTOS! A hűségpontokat kizárólag regisztrált vásárlóink tudják gyűjteni!

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
Rossz
Ellenőrző kód