Barion Pixel
Menü
Kosár

Squid Juice

Squid Juice - Boss - Citrom, licsi és görögdinnye ízű aroma - 30 ml
Elfogyott - Érkezés: pár nap
A Főnök színre lép! A Squid Juice Boss tudja, hogyan rántson magával a gyümölcsök játékába. Lédús jéghideg, mézédes görögdinnye, friss fanyar citrom és végül a licsi könnyedsége teszi igazán mesterivé ezt az aromát. Most Te is megbizonyosodhatsz arról, hogy a Főnök tudja, miként lehet édes, miközben..
4,490 Ft
Nettó ár:3,535 Ft
Tűnj ki a tömegből! Mivel a Squid Juice semmit sem csinál úgy, mint a többiek, persze hogy újragondolták a vaperek egyik kedvencét, az epres cukorkát is! Egy merész, finom aroma, ha bekevered, nem lesznek kérdések, csak a színtiszta élvezet! Az illatos, lédús eper csodás ízei felturbózva a gyerekkor..
4,490 Ft
Nettó ár:3,535 Ft
Nincs menekvés! Itt a legjobb frissítő koktél az igazán forró pillanatokhoz. Napsütötte és lédús gyümölcstrió, amely a legistenibb „vitaminliquidet” kínálja! A mangó édes, szenvedélyes íze és narancssárga árnyalata felébreszti az érzékeid. A csípősen élénk maracuja és a frissen facsart narancs pedig..
4,490 Ft
Nettó ár:3,535 Ft
Squid Juice - Triangle - Erdei gyümölcs mix, citrom és menta izű aroma - 30 ml
Elfogyott - Érkezés: pár nap
Engedj a csábításnak! Hagyd magad, ne tiltakozz, itt a Triangle, a tiszta gyümölcsös élvezet. A Squid Juice egy ízletes, gyümölcsös triót készített Neked. Húsos, édes málna, lédús feketeribizli, ízletes földes fanyar feketeribizli, egy csepp frissen facsart citromlével, amit életre kelt a finoman ad..
4,490 Ft
Nettó ár:3,535 Ft
Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)