Barion Pixel
Menü
Kosár

Vaporesso - GTX GO 40 1500mAh - GTX Pod Tank 5 ml - Kit e-cigaretta készlet

Nem minden kezdet nehéz! A Vaporesso GTX GO 40 egy kezdőknek szánt e-cigaretta készlet, ami a Vapeoressotól megszokott egyszerű használatot kínálja a testreszabhatóság feláldozása nélkül Maximum 40W teljesítményre képes, és egy beépített 1500 mAh-s akkumulátorral működik, amely akár egy egész napos gőzölést is képes biztosítani egyetlen feltöltéssel. Az egygombos működtetésnek köszönhetően nincs szükség bonyolult menüre és hosszadalmas beállításokra, a vapelés pont olyan egyszerű, mint tűzgomb megnyomása. A GTX 40 automatikusan felismeri a kazánbetétek típusát (GTX) és be is állítja a megfelelő teljesítménytartományt. Az 5 ml kapacitással rendelkező pod tank mágneses csatlakozóval rendelkezik, a levegőzés könnyedén és tág határok között szabályozható. Megkapta az SSS szivárgásgátló technológiát is. MTL és DL felhasználáshoz egyaránt ideális választás.

Műszaki adatok:

Méret: 22 x 110.3mm
Anyag: cinkötvözet, szilikon
Akkumulátor: beépített 1500mAh
Teljesítmény: 5-40W
Kimeneti feszültség: 0.5V-8V
Ellenállás tartomány: 0.1-2.0 ohm
Töltés: 5V/2A, USB-C
Csatlakozó típusa: mágneses
Tartály kapacitása: 5 ml
Tartály anyaga: rozsdamentes acél, pyrex
Liquid töltés típusa: felső töltés
Kompatibilis kazánbetétek: GTX
Védelem: fordított polaritás, rövidzár, alacsony feszültség, magas ellenállás, alacsony ellenállás, túlfeszültség védelem, túlmelegedés elleni védelem, rövidzárlat elleni védelem.

A csomag tartalma:

1db Vaporesso GTX Go mod mod
1db 2ml újratölthető GTX pod tank
1db Vaporesso GTX 0,6 ohm mesh kazánbetét
1db USB-C típusú kábel
1db Angol nyelvű használati útmutató

Garancia ideje: 6 hónap

Üzletünk kizárólag eredeti Vaporesso termékeket forgalmaz!
Mindent megteszünk azért, hogy pontos tájékoztatást adjunk a dobozban található termékekről, de a gyártó fenntartja jogot, hogy minden előzetes egyeztetés nélkül változtasson a termékek csomagolásának tartalmán (pótalkatrészek, porlasztók darabszáma/ellenállása stb). Ezen változások miatt sajnos nem tudunk felelősséget vállalni!

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
Rossz
Ellenőrző kód