Barion Pixel
Menü
Kosár

Vapy Twin - Watermelon & Grape - Görögdinnye és Szőlő ízű Longfill aroma - 10/60 ml

Ilyen nincs! A páratlan páros megérkezett. Két meglepő összetevő, amelyek külön-külön csodákra képesek, de vajon, hogy muzsikálnak együtt? Eláruljuk: zseniálisan! A görögdinnye harsányan gyümölcsös, frissítő, szinte üvöltően édes és nyárias ízének remekül áll a csemegeszőlő fűszeres, üde, mégis szinte mézes zamata. Nyár, napsütés, csodás gőzök, mi kell még a jó hangulathoz? Élvezd a tökéletességet, induljon a Vapyness!

• Gyümölcs ízvilág
• Prémium minőség
• Eredeti csomagolás

Kiszerelési egység: 10 ml aroma, 60 ml flakonban

Gyártó: Chemnovatic, Lengyelország

Ajánlott keverési arány: csak töltsd fel a flakont a címke felső széléig, majd alapos összerázás után használhatod is. Javaslat: érdemes pihentetni a kész e-liqiudet az ajánlott érlelési időnek megfelelően.

Ajánlott érlelési idő: 1-4 nap

Hűségpont akció! Jöhet egy kis extra kedvezmény?

Regisztrált vásárlóink automatikusan részt vesznek pontgyűjtő akciónkban. Minden megrendelt termék után gyűjtheted az utána járó pontokat, amelyek mennyiségét a fogyasztói ár felett találod. A pontjaid számát a „Fiókom” menüpontban csekkolhatod, és ugyanitt be is tudod váltani őket! Az átváltás nem lesz nehéz, 1 (azaz egy) hűségpont 1 (azaz egy) forintnak megfelelő összeget jelent.

FONTOS! A hűségpontokat kizárólag regisztrált vásárlóink tudják gyűjteni!

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
Rossz
Ellenőrző kód