Barion Pixel
Menü
Kosár

Viper Eliquids

A méret a lényeg! Ha kipróbálnád a Bombo érzést, de nem szeretnél rögtön extra adagot keverni, akkor használd a 60 milliliteres kistesót. A méret kisebb ugyan, de az élmény garantáltan ugyanaz! Íme a Chocolicus! A sok-sok olvadósan keserédes krémmel töltött legfinomabb csokoládétorta, aminek minden ..
3,590 Ft
Nettó ár:2,827 Ft
A méret a lényeg! Ha kipróbálnád a Bombo érzést, de nem szeretnél rögtön extra adagot keverni, akkor használd a 60 milliliteres kistesót. A méret kisebb ugyan, de az élmény garantáltan ugyanaz! Jöhet a franciák messze földön híres Créme Brulée-je? Selymes, illatos, főzött vanília krém, roppanós kara..
3,590 Ft
Nettó ár:2,827 Ft
A méret a lényeg! Ha kipróbálnád a Bombo érzést, de nem szeretnél rögtön extra adagot keverni, akkor használd a 60 milliliteres kistesót. A méret kisebb ugyan, de az élmény garantáltan ugyanaz! Mit szólnál egy kis meglepetéshez a nagyi konyhájából? A krémes, illatos vanília puding már önmagában is c..
3,590 Ft
Nettó ár:2,827 Ft
A méret a lényeg! Ha kipróbálnád a Bombo érzést, de nem szeretnél rögtön extra adagot keverni, akkor használd a 60 milliliteres kistesót. A méret kisebb ugyan, de az élmény garantáltan ugyanaz! Íme a Culmen receptje. Természetes, lágy dohányaroma, a maga kicsit füstös alapízével, egy nagy adag édes ..
3,590 Ft
Nettó ár:2,827 Ft
A méret a lényeg! Ha kipróbálnád a Bombo érzést, de nem szeretnél rögtön extra adagot keverni, akkor használd a 60 milliliteres kistesót. A méret kisebb ugyan, de az élmény garantáltan ugyanaz! Indulhat az őrület? Klasszikus, lágy, füstös, világos dohány adja az alapot, amit a roppanós mogyoró földe..
3,590 Ft
Nettó ár:2,827 Ft
A méret a lényeg! Ha kipróbálnád a Bombo érzést, de nem szeretnél rögtön extra adagot keverni, akkor használd a 60 milliliteres kistesót. A méret kisebb ugyan, de az élmény garantáltan ugyanaz! A díjnyertes, klasszikus Supra a kiegyensúlyozott, pirított és karamellizált csonthéjas ízekkel kevert éde..
3,590 Ft
Nettó ár:2,827 Ft
A méret a lényeg! Ha kipróbálnád a Bombo érzést, de nem szeretnél rögtön extra adagot keverni, akkor használd a 60 milliliteres kistesót. A méret kisebb ugyan, de az élmény garantáltan ugyanaz! RY4, de kicsit másként. Lágy, világos dohány, amit a karamellfolyam édessége tesz ellenállhatatlanná. A ro..
3,590 Ft
Nettó ár:2,827 Ft
A méret a lényeg! Ha kipróbálnád a Bombo érzést, de nem szeretnél rögtön extra adagot keverni, akkor használd a 60 milliliteres kistesót. A méret kisebb ugyan, de az élmény garantáltan ugyanaz! Íme az klasszikus az igazi ínyenceknek. Válogatott sötét és világos dohánylevelek keveréke. Lágy és mégis ..
3,590 Ft
Nettó ár:2,827 Ft
A méret a lényeg! Ha kipróbálnád a Bombo érzést, de nem szeretnél rögtön extra adagot keverni, akkor használd a 60 milliliteres kistesót. A méret kisebb ugyan, de az élmény garantáltan ugyanaz! Itt a díjnyertes Supra Reserve újragondolt receptje. Kiegyensúlyozott sötét és világos dohány keveréke, am..
3,590 Ft
Nettó ár:2,827 Ft
A méret a lényeg! Ha kipróbálnád a Bombo érzést, de nem szeretnél rögtön extra adagot keverni, akkor használd a 60 milliliteres kistesót. A méret kisebb ugyan, de az élmény garantáltan ugyanaz! Itt az örök nyár! A friss, édes, lédús, mosolygós alma és a mennyei kékszőlő fűszeres, intenzív aromái meg..
3,590 Ft
Nettó ár:2,827 Ft
A méret a lényeg! Ha kipróbálnád a Bombo érzést, de nem szeretnél rögtön extra adagot keverni, akkor használd a 60 milliliteres kistesót. A méret kisebb ugyan, de az élmény garantáltan ugyanaz! Itt az örök nyár, Bombo módra! Ennek a longfillnek, a banán adja az alapját. Krémes, édesen csípős íze csú..
3,590 Ft
Nettó ár:2,827 Ft
A méret a lényeg! Ha kipróbálnád a Bombo érzést, de nem szeretnél rögtön extra adagot keverni, akkor használd a 60 milliliteres kistesót. A méret kisebb ugyan, de az élmény garantáltan ugyanaz! Ebben a longfillben az áfonya édes, friss, kissé fanyar jegyei szinte nyugtatóan hatnak az érzékekre. Majd..
3,590 Ft
Nettó ár:2,827 Ft
A méret a lényeg! Ha kipróbálnád a Bombo érzést, de nem szeretnél rögtön extra adagot keverni, akkor használd a 60 milliliteres kistesót. A méret kisebb ugyan, de az élmény garantáltan ugyanaz! Egy longfill, mindössze két összetevő, de mennyi íz! A sárgadinnye izgalmas, gyümölcsös, szinte krémes éde..
3,590 Ft
Nettó ár:2,827 Ft
A méret a lényeg! Ha kipróbálnád a Bombo érzést, de nem szeretnél rögtön extra adagot keverni, akkor használd a 60 milliliteres kistesót. A méret kisebb ugyan, de az élmény garantáltan ugyanaz! Napsütés, nyár, buli… Ez több, mint egy pina colada. Eszement módon egyesíti a lédús sárgadinnye gyümölcsö..
3,590 Ft
Nettó ár:2,827 Ft
A méret a lényeg! Ha kipróbálnád a Bombo érzést, de nem szeretnél rögtön extra adagot keverni, akkor használd a 60 milliliteres kistesót. A méret kisebb ugyan, de az élmény garantáltan ugyanaz! Itt az örök nyár, Bombo módra! Az érett, lédús, csípősen fűszeres és mézédesen fanyar mangó harsány ízeit ..
3,590 Ft
Nettó ár:2,827 Ft
A méret a lényeg! Ha kipróbálnád a Bombo érzést, de nem szeretnél rögtön extra adagot keverni, akkor használd a 60 milliliteres kistesót. A méret kisebb ugyan, de az élmény garantáltan ugyanaz! Egy nehéz napon jólesik egy hűsítő, frissítő koktél. Jöhet egy kis pina colada? Érett, édes, lédús, fűszer..
3,590 Ft
Nettó ár:2,827 Ft
A méret a lényeg! Ha kipróbálnád a Bombo érzést, de nem szeretnél rögtön extra adagot keverni, akkor használd a 60 milliliteres kistesót. A méret kisebb ugyan, de az élmény garantáltan ugyanaz! Pink Berries az őrületbe kergeti az érzékeid. A csípősen édes, fűszeres eper, a csábítóan földes jegyekkel..
3,590 Ft
Nettó ár:2,827 Ft
A méret a lényeg! Ha kipróbálnád a Bombo érzést, de nem szeretnél rögtön extra adagot keverni, akkor használd a 60 milliliteres kistesót. A méret kisebb ugyan, de az élmény garantáltan ugyanaz! A Strawberry Mojito. mámorító, friss és persze spanyolosan pimasz. Pezsgően jeges, cukorszirupos, mentás a..
3,590 Ft
Nettó ár:2,827 Ft
A méret a lényeg! Ha kipróbálnád a Bombo érzést, de nem szeretnél rögtön extra adagot keverni, akkor használd a 60 milliliteres kistesót. A méret kisebb ugyan, de az élmény garantáltan ugyanaz! A mézédes, csípős, földes aromájú, lédús eper nem is találhatott volna jobb társat a csábító ízekhez a kör..
3,590 Ft
Nettó ár:2,827 Ft
A méret a lényeg! Ha kipróbálnád a Bombo érzést, de nem szeretnél rögtön extra adagot keverni, akkor használd a 60 milliliteres kistesót. A méret kisebb ugyan, de az élmény garantáltan ugyanaz! Megvan az érzés, amikor belekóstolsz a hatalmas pohár jeges, gyümölcs koktélba? Íme a sárgadinnye krémesen..
3,590 Ft
Nettó ár:2,827 Ft
Itt az örök nyár, Bombo módra! Egy kis meglepetés, amire örökké emlékezni fogsz. Meglepő összeállítás, nem mindennapi koktél, csak neked. A mojito alapja a kellemesen fanyar, friss lime, egy nagy adag mentával és persze pár kanál cukorral, ami szinte sokkolóan hat az érzékekre. Most mindezt sok-sok ..
3,590 Ft
Nettó ár:2,827 Ft
Kezdődjön az ízek aranykora! A Bombo Golden Era Afrodita longfill olyan, mintha Aphrodité istennő mennyei elixírje lenne. Egy mindent beborító gyümölcsrobbanás, rengeteg áfonyával, ribizlivel és az eper édesen csípős, földes, domináns ízével. A sok-sok bogyós gyümit egy óriási selyemcukor belsejébe ..
3,890 Ft
Nettó ár:3,063 Ft
Kezdődjön az ízek aranykora! A Bombo Golden Era Atenea a gyerekkorba repít vissza. Mindannyian imádtuk a hurkapálca végén csücsülő, óriási vattacukor gombolyagok csábító ízeit. Ez a longfill ugyanaz, és mégis más. Egy hatalmas, selymes, gyümölcsös robbanás, amelyet a vattacukorba csomagolt gyümölcsö..
3,890 Ft
Nettó ár:3,063 Ft
Kezdődjön az ízek aranykora! A Bombo Golden Era Nirvana longfill a megszokott ízeket ötvözi mesteri módon, új dimenziót nyitva a nyalánkságok rajongói előtt. A vanília puding krémes, lágy jegyei, a pirított karamell réteg alatt fortyogó katalán krémmel és a ropogós keksszel lenyűgöző triót alkotnak...
3,890 Ft
Nettó ár:3,063 Ft
Kezdődjön az ízek aranykora! A Bombo Golden Era longfill átír mindent, amit a desszert dohány ízekről tudtál. Válogatott, világos dohánylevelek keveréke, a megszokott lágy aromákkal. A varázslatot a gazdagon porcukrozott, lágy, krémes, illatos, madagaszkári vaníliából készült krémmel töltött piskóta..
3,890 Ft
Nettó ár:3,063 Ft
Kezdődjön az ízek aranykora! A Bombo Golden Era Vorona a válogatott, mesterien kevert ízek longfillje. Egy liquid, ami a tökéletes egyensúlyt jelenti. Ínycsiklandó mogyorókrém, csonthéjas aromákkal, kakaós édesség a fehér csokoládés praliné mögé bújtatva, és a kávé erőteljes zamataival kiegészítve. ..
3,890 Ft
Nettó ár:3,063 Ft
Kezdődjön az ízek aranykora! A Bombo Golden Era Vulcania a jövő ízeit hozza el neked, ma. Intenzív, lágy, világos dohánykeverék, ami a karakteres aromáival csodás alapot ad ennek a longfillnek. A krémes, illatos vanília szinte megágyaz a következő rétegnek, a mézes jellegű, kissé diós karamellnek. M..
3,890 Ft
Nettó ár:3,063 Ft
Ha egyedül nem megy! Ez a remekmű a Kings Crest és Bombo közös gyermeke. A kollab a híres Don Juan Reserve és a mitikus Aldonza Reserve tiszteletére született, a két csodás liquid recept legjobb elemeinek egyesítésével. Klasszikus dohánykeverék az alap, amit a csokis, pekándiós pite tesz varázslatos..
3,590 Ft
Nettó ár:2,827 Ft
Ha egyedül nem megy! Ez a remekmű a Kings Crest és Bombo közös gyermeke. A kollab a híres Don Juan Reserve és a mitikus Aldonza Reserve tiszteletére született, a két csodás liquid recept legjobb elemeinek egyesítésével. Klasszikus dohánykeverék az alap, amit a csokis, pekándiós pite tesz varázslatos..
5,190 Ft
Nettó ár:4,087 Ft
A sütimester színre lép, és valóra váltja a desszertálmaid. Újragondolt recept, ami azonnal levesz a lábadról! A sok-sok olvadósan keserédes krémmel töltött legfinomabb csokoládétorta, aminek minden szelete maga a mennyország. De ez nem elég a jóból, mert egy óriási adag mogyorós pralinéval tovább f..
5,190 Ft
Nettó ár:4,087 Ft
A sütimester színre lép, és valóra váltja a desszertálmaid. Ki ne szeretné a franciák messze földön híres Créme Brulée-jét? Selymes, illatos, főzött vanília krém, mérhetetlen mennyiségű roppanós karamellel. Ez a tökéletes édesség receptje. De a Climax nem áll meg itt, került ebbe a csodába bőven étc..
5,190 Ft
Nettó ár:4,087 Ft
A sütimester színre lép, és valóra váltja a desszertálmaid. Mit szólnál egy kis meglepetéshez a nagyi konyhájából? A csodás, krémes, hívogatóan illatozó vanília puding már önmagában is csábító. De ha egy réteg frissen sült, finoman roppanós, omlós kekszre kanalazzuk a végeredmény fergeteges ízrobban..
5,190 Ft
Nettó ár:4,087 Ft
Tételek: 1 - 32 / 60 (2 oldal)