Barion Pixel
Menü
Kosár

Viper Eliquids

A méret a lényeg! Ha kipróbálnád a Bombo érzést, de nem szeretnél rögtön extra adagot keverni, akkor használd a 60 milliliteres kistesót. A méret kisebb ugyan, de az élmény garantáltan ugyanaz! Íme a Chocolicus! A sok-sok olvadósan keserédes krémmel töltött legfinomabb csokoládétorta, aminek minden ..
€8.85
Nettó ár:€7.08
A méret a lényeg! Ha kipróbálnád a Bombo érzést, de nem szeretnél rögtön extra adagot keverni, akkor használd a 60 milliliteres kistesót. A méret kisebb ugyan, de az élmény garantáltan ugyanaz! Jöhet a franciák messze földön híres Créme Brulée-je? Selymes, illatos, főzött vanília krém, roppanós kara..
€8.85
Nettó ár:€7.08
A méret a lényeg! Ha kipróbálnád a Bombo érzést, de nem szeretnél rögtön extra adagot keverni, akkor használd a 60 milliliteres kistesót. A méret kisebb ugyan, de az élmény garantáltan ugyanaz! Mit szólnál egy kis meglepetéshez a nagyi konyhájából? A krémes, illatos vanília puding már önmagában is c..
€8.85
Nettó ár:€7.08
A méret a lényeg! Ha kipróbálnád a Bombo érzést, de nem szeretnél rögtön extra adagot keverni, akkor használd a 60 milliliteres kistesót. A méret kisebb ugyan, de az élmény garantáltan ugyanaz! Íme a Culmen receptje. Természetes, lágy dohányaroma, a maga kicsit füstös alapízével, egy nagy adag édes ..
€8.85
Nettó ár:€7.08
A méret a lényeg! Ha kipróbálnád a Bombo érzést, de nem szeretnél rögtön extra adagot keverni, akkor használd a 60 milliliteres kistesót. A méret kisebb ugyan, de az élmény garantáltan ugyanaz! Indulhat az őrület? Klasszikus, lágy, füstös, világos dohány adja az alapot, amit a roppanós mogyoró földe..
€8.85
Nettó ár:€7.08
A méret a lényeg! Ha kipróbálnád a Bombo érzést, de nem szeretnél rögtön extra adagot keverni, akkor használd a 60 milliliteres kistesót. A méret kisebb ugyan, de az élmény garantáltan ugyanaz! A díjnyertes, klasszikus Supra a kiegyensúlyozott, pirított és karamellizált csonthéjas ízekkel kevert éde..
€8.85
Nettó ár:€7.08
A méret a lényeg! Ha kipróbálnád a Bombo érzést, de nem szeretnél rögtön extra adagot keverni, akkor használd a 60 milliliteres kistesót. A méret kisebb ugyan, de az élmény garantáltan ugyanaz! RY4, de kicsit másként. Lágy, világos dohány, amit a karamellfolyam édessége tesz ellenállhatatlanná. A ro..
€8.85
Nettó ár:€7.08
A méret a lényeg! Ha kipróbálnád a Bombo érzést, de nem szeretnél rögtön extra adagot keverni, akkor használd a 60 milliliteres kistesót. A méret kisebb ugyan, de az élmény garantáltan ugyanaz! Íme az klasszikus az igazi ínyenceknek. Válogatott sötét és világos dohánylevelek keveréke. Lágy és mégis ..
€8.85
Nettó ár:€7.08
A méret a lényeg! Ha kipróbálnád a Bombo érzést, de nem szeretnél rögtön extra adagot keverni, akkor használd a 60 milliliteres kistesót. A méret kisebb ugyan, de az élmény garantáltan ugyanaz! Itt a díjnyertes Supra Reserve újragondolt receptje. Kiegyensúlyozott sötét és világos dohány keveréke, am..
€8.85
Nettó ár:€7.08
A méret a lényeg! Ha kipróbálnád a Bombo érzést, de nem szeretnél rögtön extra adagot keverni, akkor használd a 60 milliliteres kistesót. A méret kisebb ugyan, de az élmény garantáltan ugyanaz! Itt az örök nyár! A friss, édes, lédús, mosolygós alma és a mennyei kékszőlő fűszeres, intenzív aromái meg..
€8.85
Nettó ár:€7.08
A méret a lényeg! Ha kipróbálnád a Bombo érzést, de nem szeretnél rögtön extra adagot keverni, akkor használd a 60 milliliteres kistesót. A méret kisebb ugyan, de az élmény garantáltan ugyanaz! Itt az örök nyár, Bombo módra! Ennek a longfillnek, a banán adja az alapját. Krémes, édesen csípős íze csú..
€8.85
Nettó ár:€7.08
A méret a lényeg! Ha kipróbálnád a Bombo érzést, de nem szeretnél rögtön extra adagot keverni, akkor használd a 60 milliliteres kistesót. A méret kisebb ugyan, de az élmény garantáltan ugyanaz! Ebben a longfillben az áfonya édes, friss, kissé fanyar jegyei szinte nyugtatóan hatnak az érzékekre. Majd..
€8.85
Nettó ár:€7.08
A méret a lényeg! Ha kipróbálnád a Bombo érzést, de nem szeretnél rögtön extra adagot keverni, akkor használd a 60 milliliteres kistesót. A méret kisebb ugyan, de az élmény garantáltan ugyanaz! Egy longfill, mindössze két összetevő, de mennyi íz! A sárgadinnye izgalmas, gyümölcsös, szinte krémes éde..
€8.85
Nettó ár:€7.08
A méret a lényeg! Ha kipróbálnád a Bombo érzést, de nem szeretnél rögtön extra adagot keverni, akkor használd a 60 milliliteres kistesót. A méret kisebb ugyan, de az élmény garantáltan ugyanaz! Napsütés, nyár, buli… Ez több, mint egy pina colada. Eszement módon egyesíti a lédús sárgadinnye gyümölcsö..
€8.85
Nettó ár:€7.08
A méret a lényeg! Ha kipróbálnád a Bombo érzést, de nem szeretnél rögtön extra adagot keverni, akkor használd a 60 milliliteres kistesót. A méret kisebb ugyan, de az élmény garantáltan ugyanaz! Itt az örök nyár, Bombo módra! Az érett, lédús, csípősen fűszeres és mézédesen fanyar mangó harsány ízeit ..
€8.85
Nettó ár:€7.08
A méret a lényeg! Ha kipróbálnád a Bombo érzést, de nem szeretnél rögtön extra adagot keverni, akkor használd a 60 milliliteres kistesót. A méret kisebb ugyan, de az élmény garantáltan ugyanaz! Egy nehéz napon jólesik egy hűsítő, frissítő koktél. Jöhet egy kis pina colada? Érett, édes, lédús, fűszer..
€8.85
Nettó ár:€7.08
A méret a lényeg! Ha kipróbálnád a Bombo érzést, de nem szeretnél rögtön extra adagot keverni, akkor használd a 60 milliliteres kistesót. A méret kisebb ugyan, de az élmény garantáltan ugyanaz! Pink Berries az őrületbe kergeti az érzékeid. A csípősen édes, fűszeres eper, a csábítóan földes jegyekkel..
€8.85
Nettó ár:€7.08
A méret a lényeg! Ha kipróbálnád a Bombo érzést, de nem szeretnél rögtön extra adagot keverni, akkor használd a 60 milliliteres kistesót. A méret kisebb ugyan, de az élmény garantáltan ugyanaz! A Strawberry Mojito. mámorító, friss és persze spanyolosan pimasz. Pezsgően jeges, cukorszirupos, mentás a..
€8.85
Nettó ár:€7.08
A méret a lényeg! Ha kipróbálnád a Bombo érzést, de nem szeretnél rögtön extra adagot keverni, akkor használd a 60 milliliteres kistesót. A méret kisebb ugyan, de az élmény garantáltan ugyanaz! A mézédes, csípős, földes aromájú, lédús eper nem is találhatott volna jobb társat a csábító ízekhez a kör..
€8.85
Nettó ár:€7.08
A méret a lényeg! Ha kipróbálnád a Bombo érzést, de nem szeretnél rögtön extra adagot keverni, akkor használd a 60 milliliteres kistesót. A méret kisebb ugyan, de az élmény garantáltan ugyanaz! Megvan az érzés, amikor belekóstolsz a hatalmas pohár jeges, gyümölcs koktélba? Íme a sárgadinnye krémesen..
€8.85
Nettó ár:€7.08
Itt az örök nyár, Bombo módra! Egy kis meglepetés, amire örökké emlékezni fogsz. Meglepő összeállítás, nem mindennapi koktél, csak neked. A mojito alapja a kellemesen fanyar, friss lime, egy nagy adag mentával és persze pár kanál cukorral, ami szinte sokkolóan hat az érzékekre. Most mindezt sok-sok ..
€8.85
Nettó ár:€7.08
A legendás Crema Santa visszatért! A Crema Santa Remaster új aroma árnyalatokkal gazdagodott az elődhöz képest. A csodás, habos piskóta az alapja, amit egy könnyű krém borít be, elképzelhetetlen mennyiségű édes, illatos vaníliával. A fehér- és étcsokoládé halmok egészen döbbenetes ízorgiát rendeznek..
€12.79
Nettó ár:€10.23
Imádod a naturális, tiszta ízekkel operáló recepteket? Akkor az ikonikus Bombo Aldonza új változatával nem lőhetsz mellé! A Remaster alapja a gondosan összeállított, világos dohányból készült keverék. Ezt a természetes, lenyűgözően aromás, füves, fás, könnyed, markáns zamatot, a vanília krémesen éde..
€12.79
Nettó ár:€10.23
Imádod a naturális, tiszta ízekkel operáló recepteket? Akkor a Bombo Tabaco Rubio longfillel nem lőhetsz mellé! Gondosan összeállított, világos dohányból készült keverék, amelyben a dohány minden természetes aromaprofilja tökéletesen érezhető. Füves, fás, könnyed, mégis markáns ízek várnak rád, a me..
€12.79
Nettó ár:€10.23
Imádod a naturális, tiszta ízekkel operáló recepteket? Akkor az ikonikus Bombo Tabaco Rubio új változatával nem lőhetsz mellé! Az Almendrado alapja a gondosan összeállított, világos dohányból készült keverék, amelyben a dohány minden természetes aromaprofilja tökéletesen érezhető. De ezt a füves, fá..
€12.79
Nettó ár:€10.23
Imádod a naturális, tiszta ízekkel operáló recepteket? Akkor az ikonikus Bombo Tabaco Rubio új változatával nem lőhetsz mellé! A Creme alapja a gondosan összeállított, világos dohányból készült keverék. Ezt a természetes, lenyűgözően aromás, füves, fás, könnyed, mégis markáns ízt, a karamell roppanó..
€12.79
Nettó ár:€10.23
Imádod a naturális, tiszta ízekkel operáló recepteket? Akkor az ikonikus Bombo Tabaco Rubio új változatával nem lőhetsz mellé! A Virginia alapja a gondosan összeállított, világos dohányból készült keverék. Ezt a természetes, lenyűgözően aromás, füves, fás, könnyed, mégis markáns zamatot a vaníliás, ..
€12.79
Nettó ár:€10.23
Imádod a naturális, tiszta ízekkel operáló recepteket? Akkor az ikonikus Bombo Trubio új változatával nem lőhetsz mellé! A longfill alapja a gondosan válogatott dohánykeverék, ami a természetes aromáival hódítja meg a szíved. A dió csonthéjas, roppanós édessége csodásan egészíti ki az ízeket, a szar..
€12.79
Nettó ár:€10.23
Kezdődjön az ízek aranykora! A Bombo Golden Era Afrodita longfill olyan, mintha Aphrodité istennő mennyei elixírje lenne. Egy mindent beborító gyümölcsrobbanás, rengeteg áfonyával, ribizlivel és az eper édesen csípős, földes, domináns ízével. A sok-sok bogyós gyümit egy óriási selyemcukor belsejébe ..
€9.59
Nettó ár:€7.67
Kezdődjön az ízek aranykora! A Bombo Golden Era Atenea a gyerekkorba repít vissza. Mindannyian imádtuk a hurkapálca végén csücsülő, óriási vattacukor gombolyagok csábító ízeit. Ez a longfill ugyanaz, és mégis más. Egy hatalmas, selymes, gyümölcsös robbanás, amelyet a vattacukorba csomagolt gyümölcsö..
€9.59
Nettó ár:€7.67
Kezdődjön az ízek aranykora! A Bombo Golden Era Nirvana longfill a megszokott ízeket ötvözi mesteri módon, új dimenziót nyitva a nyalánkságok rajongói előtt. A vanília puding krémes, lágy jegyei, a pirított karamell réteg alatt fortyogó katalán krémmel és a ropogós keksszel lenyűgöző triót alkotnak...
€9.59
Nettó ár:€7.67
Kezdődjön az ízek aranykora! A Bombo Golden Era longfill átír mindent, amit a desszert dohány ízekről tudtál. Válogatott, világos dohánylevelek keveréke, a megszokott lágy aromákkal. A varázslatot a gazdagon porcukrozott, lágy, krémes, illatos, madagaszkári vaníliából készült krémmel töltött piskóta..
€9.59
Nettó ár:€7.67
Tételek: 1 - 32 / 67 (3 oldal)