Barion Pixel
Menü
Kosár

Voopoo - Drag H40 40W 1500 mAh - Kit e-cigaretta készlet - 5ml

Kicsi de erős… A Voopoo Drag sorozata már szinte legenda az e-cigarettázás világában. A legújabb generáció, a H40 pod méltó a nagy elődök nevéhez. Modern forma, könnyű súly, és persze a tudása sem elhanyagolható. A Drag H40 beépített, 1500mAh akkumulátorral működik és 40W max teljesítményre képes. Ez alapján úgy gondolhatod, belépő szintű pod rendszerrel van dolgod. De ez a kis mindenes rácáfol az elméletre. Ha a dl, rdl vonalat kedveled és egyszerű szettet keresel, akkor a H40-el belenyúlsz a tutiba. Nincs kedved a beállításokat mókolni? Semmi gond, a Smart üzemmód elvégzi a melót. Személyre szabnád a teljesítményt? Erre szolgál az RBA mód. Az adatokat a 0,54” OLED kijelzőn tökéletesen leolvashatod. Minden szem előtt, totális kontroll alatt. A H40 a PnP Pod II. tankot használja. A levegőszabályozás állítható, a liquid kapacitás 2, vagy 5 ml, ráadásul immár oldalsó töltést kapott ez a kiegészítő. Nem kell új porlasztókkal kísérletezni, a H40 pod a jól bevált PnP kazánbetétekkel kompatibilis. A PnP Pod II. továbbfejlesztett szivárgásgátló rendelkezik, így problémamentes lesz a mindennapi használat.

Műszaki adatok:
Méret: 104,5 x 27,5 x 26,1 mm
Anyag: cinkötvözet, PCTG
Akkumulátor: beépített 1500 mAh
Teljesítmény: 5-40W
Kimeneti feszültség: 3,2-4,2 V
Ellenállási tartomány: 0,3-3,0 ohm
Töltés: 5V/2A, USB-C
Üzemmódok: Smart, rba
Tartály kapacitása: 2 és 5,0 ml
Töltés: oldalsó töltés
Légáramlás: szabályozható
Kompatibilis kazánbetétek: PnP
Biztonság: Rövidzárlat elleni védelem, túltöltés elleni védelem, maximális teljesítmény szabályozás, kimenetei feszültség szabályozás, túlmelegedés elleni védelem, zárható tűzgomb, akkumulátor védelem.

A csomag tartalma:
1 db Voopoo Drag H40 pod
1 db Voopoo PnP Pod II. (5 ml)
1 db PnP VM3 0,45 Ohm kazánbetét (ajánlott teljesítmény 25-35W)
1 db PnP TW30 0,3 Ohm kazánbetét (ajánlott teljesítmény: 28-36W)
1 db USB-C töltőkábel
1 db Angol nyelvű használati utasítás

Garancia ideje: 6 hónap

Üzletünk kizárólag eredeti Voopoo termékeket forgalmaz!

Mindent megteszünk azért, hogy pontos tájékoztatást adjunk a dobozban található termékekről, de a gyártó fenntartja jogot, hogy minden előzetes egyeztetés nélkül változtasson a termékek csomagolásának tartalmán (pótalkatrészek, porlasztók darabszáma/ellenállása stb). Ezen változások miatt sajnos nem tudunk felelősséget vállalni!

 

Hűségpont akció! Jöhet egy kis extra kedvezmény?

Regisztrált vásárlóink automatikusan részt vesznek pontgyűjtő akciónkban. Minden megrendelt termék után gyűjtheted az utána járó pontokat, amelyek mennyiségét a fogyasztói ár felett találod. A pontjaid számát a „Fiókom” menüpontban csekkolhatod, és ugyanitt be is tudod váltani őket! Az átváltás nem lesz nehéz, 1 (azaz egy) hűségpont 1 (azaz egy) forintnak megfelelő összeget jelent.

FONTOS! A hűségpontokat kizárólag regisztrált vásárlóink tudják gyűjteni!

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
Rossz
Ellenőrző kód