Barion Pixel
Menü
Kosár

Al Carlo - Grape Craze - Szőlő és dohány ízű aroma - 10 ml

Az Al Carlo - Grape Craze - Szőlő és dohány ízű aroma - 10 ml egy igazi csoda: édes és dohányos íz elegye, amit tuti sosem fogsz elfelejteni!

A bogyós gyümölcsűek családjába tartozó szőlő (vitis vinifera) Kis-Ázsia térségéből származik, azonban a Kárpát-medencében korán meghonosodott, így a legrégebben termesztett gyümölcseink közé tartozik. A szőlőtermelés gyakorlatilag egyidős az emberiséggel, Magyarországon már a rómaiak és az avarok is foglalkoztak vele.Számtalan színű és ízű fajtája ismert, az apró szemű, szinte fekete félvad fajtától a nagyobb, sárgás, nemesített csemegeszőlőig. A dohány Észak-és Dél-Amerikában, Ausztráliában, Délnyugat-Afrikában és a Csendes-óceán déli vidékein őshonos burgonyafélék (Solanaceae) családjába tartozik.

Ebben az aromában legropogósabb, édes szőlők lettek vegyítve a kiemelkedő minőségű dohánnyal. Ha szereted a dohányos ízeket, de már unod a tömény dohány ízt, akkor ezt a különleges Al Carlo aromát Neked találták ki!

Jellemzők:

  • Frissítő szőlő és dohány ízű aroma
  • Intenzív ízvilág
  • Prémium minőség
  • 10 ml-es kiszerelés

Ajánlott keverési arány: 8-10%

Figyelem, csak e-alapfolyadékhoz keverve használható!
 

Pontgyűjtő akció:
Gyűjtés menete: Minden megvásárolt termék után különböző mennyiségű jutalompont jár. A termék ára felett láthatja a jutalom mennyiségét. Az összegyűjtött pontokat a "Fiókom" menőpontban tudja felhasználni.

FONTOS infó: A pontokat csak regisztrált ügyfelek tudják gyűjteni!

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
Rossz
Ellenőrző kód