Barion Pixel
Menü
Kosár

Al Carlo - Sun Dried Peaches - Őszibarack és dohány ízű aroma - 10 ml

Al Carlo - Sun Dried Peaches - Őszibarack és dohány ízű aroma - 10 ml
  • Készlet: Elfogyott - Érkezés: pár nap
  • Ajándékpontok: 8
  • Cikkszám: ALC005
1,890 Ft
Nettó ár: 1,488 Ft
Ár hűségpontokban: 1700

Az Al Carlo - Sun Dried Peaches - Őszibarack és dohány ízű aroma - 10 ml tökéletes választás a meleg nyári napokra, amikor egy kis gyümölcs íz teljesen fel tudja üdíteni a testet (és a lelket). Kiemelkedő minőségű és nagyon intenzív aroma, így biztos, hogy egyből a kedvenceid közé fog kerülni.

Az őszibarack-termesztés fellendülésére jellemző, hogy a kereszténység terjesztésével párhuzamosan terjedt el Európa országaiban, mivel a legügyesebb termesztők a szerzetesek voltak. A kolostorok kertjeiben nagy gonddal nevelték, és valószínűleg szaporították is az őszibarackot.  A dohány Észak-és Dél-Amerikában, Ausztráliában, Délnyugat-Afrikában és a Csendes-óceán déli vidékein őshonos burgonyafélék (Solanaceae) családjába tartozik.

A cseresznye, dohány kombót már mind ismerjük és szeretjük, de elérkezett az ideje annak, hogy leteszteld a barack és dohány párosát. Hidd el, nem fogsz benne csalódni!

Jellemzők:

  • Zamatos őszibarack ízű aroma, dohány ízesítéssel
  • Intenzív ízvilág
  • Prémium minőség
  • 10 ml-es kiszerelés

Ajánlott keverési arány: 8-10%

Figyelem, csak e-alapfolyadékhoz keverve használható!
 

Pontgyűjtő akció:
Gyűjtés menete: Minden megvásárolt termék után különböző mennyiségű jutalompont jár. A termék ára felett láthatja a jutalom mennyiségét. Az összegyűjtött pontokat a "Fiókom" menőpontban tudja felhasználni.

FONTOS infó: A pontokat csak regisztrált ügyfelek tudják gyűjteni!

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
Rossz
Ellenőrző kód