Barion Pixel
Menü
Kosár

Solub Mythologique - SMEÏ - Áfonya, fekete ribizli és mentol ízű aroma - 10 ml

Smei a hatalmas sárkány, a balkáni folklór legendás alakja. Varázsigéi ugyan a múlt ködébe vesztek, de most újra a fülünkbe suttogja őket. Így ismerheted meg az áfonya, a fekete ribizli és a hűvös frissesség mindent elborító sötét erejét. Az aroma, ami tényleg bűnre elcsábít, de ez az élvezet jár Neked! Régi korok jeges fuvallata a fekete gyümölcsök ízek földes, friss jegyeivel, igazi dermesztően élmény minden nap.

Infó:

  • Gyümölcs/Mentol/Rágógumis ízvilág
  • Prémium minőség
  • Eredeti csomagolás

Kiszerelési egység: 10 ml

Gyártó: Solub, Franciaország

Ajánlott keverési arány: 10-20% a PG-VG aránynak megfelelően.

Ajánlott érlelési idő: 7-15 nap

Figyelem! Az aroma önmagában nem alkalmas e-cigaretta utántöltéséhez! Csak alapfolyadékhoz (PG: propilén glikol és VG: növényi glicerin) adagolva használható! A keverést követően minden esetben javasoljuk a kész e-liquid érlelését az intenzívebb ízek eléréséhez. Keverés után és használat előtt alaposan felrázandó! Tárolás: hűvös, árnyékos napfénytől védett helyen, 12-25 C fokon. Gyermekek elől elzárva tartandó!

Hűségpont akció! Jöhet egy kis extra kedvezmény?

Regisztrált vásárlóink automatikusan részt vesznek pontgyűjtő akciónkban. Minden megrendelt termék után gyűjtheted az utána járó pontokat, amelyek mennyiségét a fogyasztói ár felett találod. A pontjaid számát a „Fiókom” menüpontban csekkolhatod, és ugyanitt be is tudod váltani őket! Az átváltás nem lesz nehéz, 1 (azaz egy) hűségpont 1 (azaz egy) forintnak megfelelő összeget jelent.

FONTOS! A hűségpontokat kizárólag regisztrált vásárlóink tudják gyűjteni!

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
Rossz
Ellenőrző kód