Barion Pixel
Menü
Kosár

Al Carlo - Macchiato Brew - Macchiato és dohány ízű aroma - 10 ml

Az Al Carlo - Macchiato Brew - Macchiato és dohány ízű aroma - 10 ml kötelező darab mindenki számára, aki imádja a kávé ízét és illatát.

A kávé – mérsékelt fogyasztás esetén – serkentő hatással van a központi idegrendszerre, a szívre, a véredényekre és vizelethajtó hatása miatt a vesékre is. Ma Brazília a világ legnagyobb kávétermelője, amelyet Vietnám, Kolumbia és Indonézia követ a sorban. A csersav stimulálja az érrendszert, kitágítja az érfalat. A dohány Észak-és Dél-Amerikában, Ausztráliában, Délnyugat-Afrikában és a Csendes-óceán déli vidékein őshonos burgonyafélék (Solanaceae) családjába tartozik.

Te is minden reggelt (e-)cigivel és kávéval indítasz? Mind kezdtük már így a napot - tehát pontosan tudjuk, hogy milyen jól illik egymáshoz ez a két ízvilág. Most kipróbálhatod egyben a kettőt egy tökéletes aroma jóvoltából. Garantáljuk, hogy ha egyszer megkóstolod, akkor többet nem tudod elképzelni nélküle az életedet!

Jellemzők:

  • Kellemes macchiato és dohány ízű aroma
  • Intenzív ízvilág
  • Prémium minőség
  • 10 ml-es kiszerelés

Ajánlott keverési arány: 8-10%

Figyelem, csak e-alapfolyadékhoz keverve használható!

Hűségpont akció! Jöhet egy kis extra kedvezmény?

Regisztrált vásárlóink automatikusan részt vesznek pontgyűjtő akciónkban. Minden megrendelt termék után gyűjtheted az utána járó pontokat, amelyek mennyiségét a fogyasztói ár felett találod. A pontjaid számát a „Fiókom” menüpontban csekkolhatod, és ugyanitt be is tudod váltani őket! Az átváltás nem lesz nehéz, 1 (azaz egy) hűségpont 1 (azaz egy) forintnak megfelelő összeget jelent.

FONTOS! A hűségpontokat kizárólag regisztrált vásárlóink tudják gyűjteni!

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
Rossz
Ellenőrző kód