Barion Pixel
Menü
Kosár

Fighter Fuel by Maison Fuel - Minasawa - Alma, Körte és Kaktusz ízű aroma - 30ml

Isten hozott a dojo-ban! Küzdj meg a magukkal ragadó ízekkel, aztán pihend ki magad a csodás gőzök segítségével. Mitől különleges ez a cucc? Hiszen csak három jól ismert gyümölcs az egész… Pont ez a titka! A lédús alma ropogós, harsogó, csípős édessége, a körte fűszeres, szinte cukros könnyedsége már eleve elvarázsol. De a kaktusz uborkás frissessége az, ami igazán móresre tanítja az ízlelésed. A kérlelhetetlen jeges hűsítés pedig koncentrálja ezt a kényeztető gyümölcsösséget. Elfogadod a kihívást? Fighter Fuel, az íz, ami mindent legyőz!

Infó:
• Gyümölcs/Hűsítő ízvilág
• Prémium minőség
• Eredeti csomagolás

Kiszerelési egység: 30 ml
Gyártó: Maison Fuel, Franciaország
Ajánlott keverési arány: 7-10 % a PG-VG aránynak megfelelően.
Ajánlott érlelési idő: 3-7 nap

Figyelem!
Az aroma önmagában nem alkalmas e-cigaretta utántöltéséhez! Csak alapfolyadékhoz (PG: propilén glikol és VG: növényi glicerin) adagolva használható! A keverést követően minden esetben javasoljuk a kész e-liquid érlelését az intenzívebb ízek eléréséhez. Keverés után és használat előtt alaposan felrázandó! Tárolás: hűvös, árnyékos napfénytől védett helyen, 12-25 C fokon. Gyermekek elől elzárva tartandó!

Hűségpont akció! Jöhet egy kis extra kedvezmény?

Regisztrált vásárlóink automatikusan részt vesznek pontgyűjtő akciónkban. Minden megrendelt termék után gyűjtheted az utána járó pontokat, amelyek mennyiségét a fogyasztói ár felett találod. A pontjaid számát a „Fiókom” menüpontban csekkolhatod, és ugyanitt be is tudod váltani őket! Az átváltás nem lesz nehéz, 1 (azaz egy) hűségpont 1 (azaz egy) forintnak megfelelő összeget jelent.

FONTOS! A hűségpontokat kizárólag regisztrált vásárlóink tudják gyűjteni!

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
Rossz
Ellenőrző kód