Barion Pixel
Menü
Kosár

Maison Fuel

Saját stílusának sokéves fejlesztése után a hihetetlen Hizagiri most készen áll arra, hogy átadja neked a Szent Sárkány Iskolájának legféltetteb titkait. Felfedi előtted a gyümölcsök rejtélyes erejének világát. A gránátalma selymes csípősségéhez ízéhez remekül illik az érett eper édes frissessége. A..
4,890 Ft
Nettó ár:3,850 Ft
Íme, a ring igazi királya! Ha eddig birkóztál a gyümölcsös ízekkel, akkor ideje feladni a harcot. Itt az aroma, ami borítja az oddsokat. Az egzotikus, trópusokat idéző mangó csípős fűszeressége padlóra küldi az érzékeid. Még fel sem ocsúdtál jön az újabb pofon, a gránátalma kissé édes, selymes aromá..
4,890 Ft
Nettó ár:3,850 Ft
Jobb egyenes, bal horog, felütés… Kész, KO! Kansetsu, az aroma, aminek még bemelegítenie sem kell, hogy padlóra küldje az érzékeid. A jeges ízek lavinája elől nincs menekvés. Mi a titka? Az örök ellentét… A napsütötte sárgabarack üdítően édes gyümölcsösségét kombinálja a nektarin fűszeres, lehengerl..
4,890 Ft
Nettó ár:3,850 Ft
Készen állsz? Jöhet az igazi harmadik típusú találkozás egy aroma mutánssal? A Kuroko valami olyat mutat neked, amilyet még sohasem éreztél. Az egzotikus, perzselően fanyar, mégis édes sárkánygyümölcs és a gránátalma selymességének koktélja remek alapot ad az igazi különlegességnek, a Buddha keze ci..
4,890 Ft
Nettó ár:3,850 Ft
Lélegezz! Itt az aroma, amitől tuti letéped a tüdőcsúcsod! Mawashi ugyanis nem kérdez, egyszerűen magához láncol és foglyul ejti az érzékeid. És ebből a szorításból nincs menekvés. Az egzotikus sárkánygyümölcs állati élénk, kiwis gyümölcsösségét tomboló ízparádévá teszi az érett, lédús eper csípős, ..
4,890 Ft
Nettó ár:3,850 Ft
Isten hozott a dojo-ban! Küzdj meg a magukkal ragadó ízekkel, aztán pihend ki magad a csodás gőzök segítségével. Mitől különleges ez a cucc? Hiszen csak három jól ismert gyümölcs az egész… Pont ez a titka! A lédús alma ropogós, harsogó, csípős édessége, a körte fűszeres, szinte cukros könnyedsége má..
4,890 Ft
Nettó ár:3,850 Ft
Amikor Nagashi a szamuráj elvesztette gazdáját, megtanulta, hogy a boldogság nem tart örökké. Ha megkóstolod ezt az aromát, rájössz, a boldogság csak addig tart, amíg gőzölheted ezt a tuti aromát! A friss cseresznye remekbe szabott édességét kiemeli a málna földes jellegű, illatos frissessége. A sze..
4,890 Ft
Nettó ár:3,850 Ft
Az ízek kaméleonja. Shaken az álcázás mestere. Esélyt sem ad a győzelemre, mire észreveszed, már régen elrabolta a szíved és odébb állt. Szerencsére neked nem kell fárasztanod magad azzal, hogy újra rátalálj. Vegyél részt a gyümölcsök párbajában. A sárkánygyümölcs kiwis, friss, egzotikus ízei harcba..
4,890 Ft
Nettó ár:3,850 Ft
Vörös rucijában, szinte a pokol lángjaiba öltözve, Shigeri, a Fighter Fuel ezer fokon izzó harcosa megtanítja neked, hogyan élheted ki a gyümölcsök utáni olthatatlan ízéhséged. Íme a hősök koktélja. Édes, csípős, selymes gránátalma, egy kosárnyi friss, csípős, lédús, illatos szamócával, és néhány sz..
4,890 Ft
Nettó ár:3,850 Ft
Fighter Fuel by Maison Fuel - Toshimura - Körte, Sárgadinnye és Gránátalma ízű aroma - 30ml
Elfogyott - Érkezés: pár nap
Az aromák erejének vitathatatlan mestere, Toshimura, felfedi titkait a gyümölcsök hatásának demonstrálásával. Ha jót akarsz, ne kérdezz semmit tőle, csak kóstold meg, amit alkotott. A lédús, édes körte csodás zamatai szinte összeolvadnak a sárgadinnye illatosan cukros könnyed ízeivel, és a gránátalm..
4,890 Ft
Nettó ár:3,850 Ft
Kérjük, ne ingerelje harcosainkat! Lehet, hogy bozontos haja és nem épp bizalomgerjesztő arca van, ráadásul a harc az élete… De a Fighter Fuel vad fenevadja, Ushiro mélyen belül egy aranyszívű, gyengéd liquid szakács. Ki másnak jutna eszébe összekeverni az érett, lédús, csípősen mézes ananászt a pus..
4,890 Ft
Nettó ár:3,850 Ft
Tételek: 1 - 11 / 11 (1 oldal)