Barion Pixel
Menü
Kosár

Fighter Fuel by Maison Fuel - Mawashi - Sárkánygyümölcs és Eper ízű aroma - 30ml

Lélegezz! Itt az aroma, amitől tuti letéped a tüdőcsúcsod! Mawashi ugyanis nem kérdez, egyszerűen magához láncol és foglyul ejti az érzékeid. És ebből a szorításból nincs menekvés. Az egzotikus sárkánygyümölcs állati élénk, kiwis gyümölcsösségét tomboló ízparádévá teszi az érett, lédús eper csípős, fűszeres édessége. És amikor azt hiszed, ezt nem lehet fokozni, akkor érkezik a hatalmas adag jég, ami tényleg kerekké teszi a mesés ízeket. Ez a kombó olyan, mint egy fejrúgás… Ha bejön, letarolja ami az útjába kerül. Fighter Fuel, az íz, ami mindent legyőz!

Infó:
• Gyümölcs/Hűsítő ízvilág
• Prémium minőség
• Eredeti csomagolás

Kiszerelési egység: 30 ml
Gyártó: Maison Fuel, Franciaország
Ajánlott keverési arány: 7-10 % a PG-VG aránynak megfelelően.
Ajánlott érlelési idő: 3-7 nap

Figyelem!
Az aroma önmagában nem alkalmas e-cigaretta utántöltéséhez! Csak alapfolyadékhoz (PG: propilén glikol és VG: növényi glicerin) adagolva használható! A keverést követően minden esetben javasoljuk a kész e-liquid érlelését az intenzívebb ízek eléréséhez. Keverés után és használat előtt alaposan felrázandó! Tárolás: hűvös, árnyékos napfénytől védett helyen, 12-25 C fokon. Gyermekek elől elzárva tartandó!

Hűségpont akció! Jöhet egy kis extra kedvezmény?

Regisztrált vásárlóink automatikusan részt vesznek pontgyűjtő akciónkban. Minden megrendelt termék után gyűjtheted az utána járó pontokat, amelyek mennyiségét a fogyasztói ár felett találod. A pontjaid számát a „Fiókom” menüpontban csekkolhatod, és ugyanitt be is tudod váltani őket! Az átváltás nem lesz nehéz, 1 (azaz egy) hűségpont 1 (azaz egy) forintnak megfelelő összeget jelent.

FONTOS! A hűségpontokat kizárólag regisztrált vásárlóink tudják gyűjteni!

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
Rossz
Ellenőrző kód