Barion Pixel
Menü
Kosár

Halo - Blue Series - Subzero - Menta ízű aroma - 10ml

Jéghideg élvezet a mentol fanatikusoknak! A SubZero a remek klasszikus mentolos ízek jeles képviselője. A döbbenetes frissesség mellett érezhető a kissé cukorkás édesség, ami még azokat is leveszi a lábáról, akik egyébként nem rajonganak ezért az ízvilágért. Ugyanaz és mégis más, intenzív, hűvös menta, egészen egyedi recept alapján. Bármilyen e-cigarettához megfelel, dl és mtl kazánokban egyaránt bátran használható. Természetesen ízesíthető vele bármilyen más e-liquid is. Hűsölj egyet a SubZero gőzfelhőiben!

Infó:
• Mentol/Hűsítő ízvilág
• Prémium minőség
• Eredeti csomagolás

Kiszerelési egység: 10 ml
Gyártó: Halo Cigs, USA
Ajánlott keverési arány: 15-20 % a PG-VG aránynak megfelelően.
Ajánlott érlelési idő: 10-15 nap

Figyelem!
Az aroma önmagában nem alkalmas e-cigaretta utántöltéséhez! Csak alapfolyadékhoz (PG: propilén glikol és VG: növényi glicerin) adagolva használható! A keverést követően minden esetben javasoljuk a kész e-liquid érlelését az intenzívebb ízek eléréséhez. Keverés után és használat előtt alaposan felrázandó! Tárolás: hűvös, árnyékos napfénytől védett helyen, 12-25 C fokon. Gyermekek elől elzárva tartandó!

Hűségpont akció! Jöhet egy kis extra kedvezmény?

Regisztrált vásárlóink automatikusan részt vesznek pontgyűjtő akciónkban. Minden megrendelt termék után gyűjtheted az utána járó pontokat, amelyek mennyiségét a fogyasztói ár felett találod. A pontjaid számát a „Fiókom” menüpontban csekkolhatod, és ugyanitt be is tudod váltani őket! Az átváltás nem lesz nehéz, 1 (azaz egy) hűségpont 1 (azaz egy) forintnak megfelelő összeget jelent.

FONTOS! A hűségpontokat kizárólag regisztrált vásárlóink tudják gyűjteni!

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
Rossz
Ellenőrző kód