Barion Pixel
Menü
Kosár

Halo Cigs

A szabadság üdítő ízei! Azt hitted mindent tudsz a Virginia dohányról? Akkor itt az ideje felfrissíteni a memóriád. Ez a lágy, sima, harmonikus aroma egészen új szintre emeli a klasszikus dohány ízeket. A tiszta Virginia esszenciája csábító, édes felhanggal, ami nem csupán észvesztően finommá, de sz..
2,390 Ft
Nettó ár:1,882 Ft
A Halo Malibu az e-cigaretta aromák mindent is tudó zsenije. Akitől nem is sejted mit várhatsz, de hogy valami nagy dobást, az tuti! A legjobban úgy írható le, mint egy nagy pohár Pina Colada koktél óriási adag jéggel, amit egy könnyű, mentolos felhő leng körül. Tökéletes nyári, tengerparti élmény n..
2,390 Ft
Nettó ár:1,882 Ft
Jéghideg élvezet a mentol fanatikusoknak! A SubZero a remek klasszikus mentolos ízek jeles képviselője. A döbbenetes frissesség mellett érezhető a kissé cukorkás édesség, ami még azokat is leveszi a lábáról, akik egyébként nem rajonganak ezért az ízvilágért. Ugyanaz és mégis más, intenzív, hűvös men..
2,390 Ft
Nettó ár:1,882 Ft
A natúr ízek szerelmeseinek! A Halo Torque 56 a természetes dohány eredeti ízeit varázsolja a kazánodba. Nagyszerű, száraz, édes ízjegyeket felvonultató aroma, ami megadja a dohánykivonatokra emlékeztető lágy gyümölcsösséget is. A Torque esetében egy kis almás beütést kapunk a slukk végén, ami kelle..
2,390 Ft
Nettó ár:1,882 Ft
A nagy klasszikus új köntösben! A Halo Tribeca a dohányos ízek alfájának és omegájának tartott RY4-et idézi fel. Lágy, természetes, finoman árnyalt dohány, a kivonatokra jellemző aromákkal, édes vaníliás és karamelles jegyekkel. A tökéletesen válogatott összetevőknek köszönhetően kellemes torokhatás..
2,390 Ft
Nettó ár:1,882 Ft
Tételek: 1 - 5 / 5 (1 oldal)