Barion Pixel
Menü
Kosár

Sugar Lady - Watermelon Trick - Görögdinnyés cukorka izű aroma - 10 ml

Próbálj meg elképzelni egy maroknyi édes görögdinnye ízű cukorkát, amely a közepén édes folyós, sötét aranyszínű görögdinnye tölteléket rejt. Az íze kellemesen édes, mégis megőrzi az igazi gyümölcsösséget, így minden gyümölcs imádónak a kedvence lehet, de a nyalánkságok kedvelői is egy kirobbanó ízkavalkádot adó e-liquidet keverhetnek-kavarhatnak belőle. Illatok, ízek, gőzök a köbön, ez a Watermelon Trick!

Infó:

  • Gyümölcs/Cukorka ízvilág
  • Prémium minőség
  • Eredeti csomagolás

Kiszerelési egység: 10 ml

Gyártó: Canada Flavor Lab, Kanada

Ajánlott keverési arány: 10-15% a PG-VG aránynak megfelelően.

Ajánlott érlelési idő: 5-15 nap

Figyelem!

Az aroma önmagában nem alkalmas e-cigaretta utántöltéséhez! Csak alapfolyadékhoz (PG: propilén glikol és VG: növényi glicerin) adagolva használható! A keverést követően minden esetben javasoljuk a kész e-liquid érlelését az intenzívebb ízek eléréséhez. Keverés után és használat előtt alaposan felrázandó! Tárolás: hűvös, árnyékos napfénytől védett helyen, 12-25 C fokon. Gyermekek elől elzárva tartandó!

Hűségpont akció! Jöhet egy kis extra kedvezmény?

Regisztrált vásárlóink automatikusan részt vesznek pontgyűjtő akciónkban. Minden megrendelt termék után gyűjtheted az utána járó pontokat, amelyek mennyiségét a fogyasztói ár felett találod. A pontjaid számát a „Fiókom” menüpontban csekkolhatod, és ugyanitt be is tudod váltani őket! Az átváltás nem lesz nehéz, 1 (azaz egy) hűségpont 1 (azaz egy) forintnak megfelelő összeget jelent.

FONTOS! A hűségpontokat kizárólag regisztrált vásárlóink tudják gyűjteni!

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
Rossz
Ellenőrző kód